Οι κόντρες για τα apps καλά κρατούν…

1

Η Distimo, εταιρία ερευνών, ανέφερε πως τα app stores των Android της Google, του Blackberry και της Nokia προσέθεσαν πέρσι πιο πολλά apps σε σχέση με την Apple, σε μία εξέλιξη που τα καθιστά όλο και πιο πολύ δημοφιλή.Η αγορά του Android είχε τη μεγαλύτερη αύξηση, ανεβαίνοντας στα 130.000 applications μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Οι προσθέσεις της Nokia δεκαπλασιάστηκαν στα 25000 συνολικά apps. Η RIM είχε συνολικά 18000 apps για τη συσκευή BlackBerry.

H Νokia και το Android έχουν προσελκύσει πολλούς app developers με νέα εργαλεία σχεδιασμού λογισμικού και events που παρουσιάζουν τις δυνατότητες των συγκεκριμένων smartphones. Αυτό έγινε ως μία προσπάθεια αντιμετώπισης του “Φαινομένου” του iPhone το οποίο απαριθμεί 300.000 applications στο app store του!

Αυτό που επίσης βοηθά στην “άνοιξη” αυτή των applications είναι η σταδιακή μείωση του κόστους των applications, κατά 9% μέσο όρο στο Android Market και 61% στο Ovi Store της Νοkia!

Φαίνεται πως η αγορά των smartphones δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη αφού παράλληλα με το ανοιχτό μέτωπο των ίδιων των συσκευών, στον πόλεμο έχει προστεθεί και η σύγκρουση στα application stores.

Πηγή

Gianna
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo