Το Google Babel γίνεται Google Hangouts και έρχεται στο φετινό Google I/O

0

Google_Hangouts_1-580-75

Το Google Babel είναι η νέα εφαρμογή που ετοιμάζει η Google με την οποία ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τα Google Chat, Google Talk και Google+ Messenger με μία και μοναδική εφαρμογή.

Τελικά σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες η εφαρμογή θα κάνει την εμφάνιση του στο ερχόμενο Google I/O, ενώ το όνομα της θα είναι Google Hangouts.

Μερικά απο τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής που αναμένεται να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη είναι η δυνατότητα Cross Platform αποστολής μηνυμάτων, συγχρονισμό ειδοποιήσεων, group messaging αλλα και εφαρμογές τόσο για κινητές συσκευές όσο και για Desktops.

 

Δυστυχώς όμως, όπως φαίνεται τα SMS/MMS δε θα περιλαμβάνονται στο Hangouts, άρα αν περιμένατε τη μία-εφαρμογή-που-θα-τα-ενώσει-ολα μάλλον θα πρέπει να περιμένετε και άλλο.

Screen-Shot-2013-05-10-at-14.35.39

Τέλος οπως είπαμε το πιθανότερο είναι οτι θα τη δούμε στο Google I/O αφού σύμφωνα με τις πηγές του techradar η εταιρία έστειλε ευχαριστήρια mails σε όλους τους εργαζόμενους που δούλευαν πάνω στο project.

Via: Techradar

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo