Το Google Play θα ξεπεράσει σε κέρδη το App store μέχρι το τέλος του 2013.

0

ios-vs-google-play-revenueΤο θρόνο των online καταστημάτων εφαρμογών θα κατακτήση μέχρι το τέλος του έτους η Google με το Google Play, σύμφωνα με πόρισμα της App Annie.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η Apple παραμένει με άνεση στην κορυφή με το App store, αφού μόνο στο τελευταίο κομμάτι του 2012 η εταιρία με βάση το Cuppertino κατάφερε 350% περισσότερα κέρδη από ότι η Google από τα Application Stores τους.

Όπως συμβαίνει σε πολλές κατηγορίες όμως τα τελευταία χρόνια, και εδώ, η Google παρουσιάζει αλματώδη πρόοδο μήνα με το μήνα.

Τη στιγμή που η Apple παρουσίασε αύξηση 20% μέσα στο τελευταίο χρόνο, και 100% στον τελευταίο μήνα του έτους σε σχέση με τον Νοέμβριο(λόγο εορτών) η Google στον μήνα των εορτών αύξησε τις πωλήσεις τις κατά το εντυπωσιακό 700%, με την αύξηση για όλη τη χρονιά να αγγίζει το 200% σε σχέση με το 20% της Apple.

ios-vs-google-play-revenue google-play-revenue

Δεν ξέρω τελικά αν θα είναι μέχρι το τέλος του έτους, ή το τέλος της δεκαετίας, το μόνο σίγουρο είναι οτι όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, η Google θα ξεπεράσει σε πωλήσεις εφαρμογών την Apple, μόνο και μόνο επειδή οι ενεργοποιήσεις Android συσκευών αυξάνονται εκθετικά.

[πηγή 1, πηγή 2]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo