Τρία νέα κινητά που αντέχουν σε αντίξοες συνθήκες.

0

Το Galaxy XCover μπορεί να μην εχει τη δύναμη των μεγάλων αδελφών του, ούτε όμως και την αγωνία τους!

Στο MWC που διεξάγετε έχουν παρουσιαστεί για την ώρα ήδη τρείς σκληροτράχηλες συσκευές οι οποίες αντέχουν πολύ ξύλο.. και πόνο… και νερά.. και σκόνες..και ακραίες θερμοκρασίες και δεν είναι Nokia 3310!

Επειδή είστε άνθρωποι της περιπέτειας(το ξέρω οτι είστε) σίγουρα θα έχετε περάσει ορισμένες στιγμές αγωνίας βλέποντας το αγαπημένο σας Smartphone να γλιστράει απο τα χέρια σας, και αφού πέσει ακριβώς δίπλα απο μια πολύ μυτερή πέτρα, να κάνει γκέλ και να προσγειώσετε λίγα χιλιοστά πριν τη μεγάλη λακούβα με τα νερά.

Μάλιστα αν σε αυτό το σενάριο μια μεταβλητή πάει λάθος, και κάνει γκελ πάνω στην πέτρα ή κάνει μπλουμ στα νερά, τότε δεν αποκλείεται να έχετε κλάψει και κάποιο. Ή εστω την πάθατε έτσι!

Cat B15

Πρώτο στη λίστα το κινητό της Caterpillar. H γνωστή εταιρία που κατασκευάζει…μπολντόζες, κάνει στροφή στην αγορά των Smartphones , δανείζοντας το όνομα της σε ένα κινητό που θα σας ακολουθήσει παντού.

Το Cat B15 είναι το δεύτερο κινητό της εταιρίας μετά το B10 που κυκλοφόρησε πέρσι, και μπορεί να αντέχει το ξύλο, ωστόσο τα χαρακτηριστικά του, είναι λίγο προς το κακά.

Οθόνη 4″ με Gorilla Glass, ανάλυσης 800Χ480, διπύρηνος επεξεργαστής Mediatek MT6577, 512 MB RAM, 4GB εσωτερική μνήμη 5MP κάμερα εμπρός και VGA πίσω με android 4.1 και μπαταρία 2000mAh.

To κινητό της Caterpillar

To κινητό της Caterpillar

To Β15 μπορεί με άνεση να αντέξει πτώση απο ύψος 1.8 μέτρων ενώ η κλάση προστασίας IP67 εγγυάται οτι το κινητό σας εκτός απο αντοχή στη σκόνη και σε θερμοκρασίες απο –20 εώς 55 βαθμούς κελσίου, μπορεί να λειτουργήσει στο νερό σε βάθος ενός μέτρου μέχρι και για μισή ώρα!

Το Cat B15 θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο έναντι 329 ευρώ

Samsung Galaxy XCover 2

Δευτερη επιλογή το σαφώς ανώτερων χαρακτηριστικών Samsung Galaxy XCover 2

Η Samsung έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη προσοχή Tο πλαστικό περίβλημα του XCover το οποίο παρόλη της προστασία που παρέχει στη συσκευή, δε το κάνει να φαίνεται σαν ασύρματος του στρατού

Στο εσωτερικό της οθόνης 4″ WVGA ανάλυσης θα βρείτε τον διπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM και εσωτερική μνήμη 4GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω MicroSD. Στο πίσω μέρος βρίσκετε η κάμερα 5MP ενώ στο πάνω απο την οθόνη φωλιάζει μια δευτερεύουσα κάμερα VGA ανάλυσης για βιντεοκλήσεις.

Το Galaxy XCover μπορεί να μην εχει τη δύναμη των μεγάλων αδελφών του, ούτε όμως και την αγωνία τους!

Το Galaxy XCover μπορεί να μην εχει τη δύναμη των μεγάλων αδελφών του, ούτε όμως και την αγωνία τους!

Το κινητό τροφοδοτεί μπαταρία 1700mAh ενώ το Touchwiz “κάθεται” πάνω στο Android 4.1

Εκτός απο το σκληρό περίβλημα το κινητό της Samsung έχει και αυτό κλάση προστασίας IP67, ενώ θα κυκλοφορήσει επίσης το μάρτιο, χωρίς να ξέρουμε ακόμα τιμή

Kyocera Torque

Τελευταίο άφησα το απόλυτο κινητό για τον απόλυτο αρσενικό. Δε σπάει δε χαλάει, δε βάζει νερά  και μπορείτε να το πάρετε παντού. Αν αντέχει τον Bear Gryllis,(ξέρετε τον τύπο στο Discovery Channel που ξεφεύγει απο πυρκαγιές, επιβιώνει σε παγωμένα βουνά, και προσπερνάει βάλτους και δάση τρώγοντας σαύρες ωμές και πίνοντας ούρα από στρουθοκαμήλους )  τότε σίγουρα μπορεί να αντέξει εσάς.

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ KYOCERA TORQUE!

Το Torque μπορεί να αντέξει τα πάντα! Πιστοποιημένο με IP67 και MIL-SPEC 810G μπορεί να αντισταθεί σε πτώσεις, νερό, υγρασία, αλμύρα και ηλιακή ακτινοβολία μεταξύ άλλων.

Το πλαστικό περίβλημά του το καθιστά λίγο ογκώδες, αλλα oh Well, μπορείτε να κάνετε τα στραβά μάτια.

Απο πλευρά Hardware έχουμε

  • Οθόνη 4″
  • Διπύρηνο επεξεργαστή
  • 1Gb RAM
  • NFC
  • Android 4.0
Kyocera Torque Rugged LTE Android Phone (Sprint) - Pics Specs

To νέο Kyocera Torque αντέχει πολλά, ίσως περισσότερα και απο εμένα!

Το κινητό έχει ενσωματωμένη και μια νέα εντυπωσιακή τεχνολογία ηχείου, με μετάδοση μέσω λεπτών παλλόμενων ιστών. Αυτό σημαίνει οτι δε χρειάζεται άμεση επαφή με το αυτί σας για να μεταδώσει ήχο. Θα μπορείτε να μιλάτε κανονικά ακουμπώντας τη συσκευή ακόμα και πάνω σε ενα ζευγάρι βιομηχανικών ακουστικών!

Το μόνο κακό με το Kyocera Torque είναι οτι δύσκολα θα το δούμε και στην Ευρώπη, μια και θα κυκλοφορήσει στην Αμερική μέσω της Sprint.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo