[Φήμη]Έρχεται το πρώτο Camera Phone της Samsung. Galaxy S4 Zoom

0

Samsung-Galaxy-Camera-10Μετα απο τον καταιγισμό των Galaxy S3-like τηλεφώνων απο τη Samsung, ήρθε το νέο Galaxy S4.

Απο ότι φαίνεται η Samsung θα συνεχίσει την ίδια τακτική και με το S4, με το πρώτο αδελφάκι της νέας της ναυαρχίδας να είναι το Galaxy S4 Zoom

H φήμη, που έκανε την εμφάνιση της στο SamMobile αναφέρει οτι το νέο Galaxy S4 Zoom, θα είναι το πρώτο Camera Phone της κορεάτικης εταιρίας, ενώ μάλλον θα πρόκειται περισσότερο για μια φωτογραφική μηχανή σαν τη Galaxy Camera με δυνατότητες τηλεφώνου, παρα το ανάποδο.

Μέχρι τώρα οι διαρροές μιλάνε για κάμερα 16MP οθόνη 4.3″ με 8GB μνήμη.

Όσο αφορά επεξεργαστή και RAM δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες, πάντως εκτός απροόπτου το νέο Zoom θα έρθει με Jelly Bean.

Τώρα αυτό που απομένει είναι να βρεθεί κάποιος που θα θέλει να πάρει μια φωτογραφική μηχανή για να παίρνει τηλέφωνα. Και γελάτε με αυτούς που κυκλοφορούν με τα Phablets στο αυτί, φανταστείτε τι θα γίνει όταν θα σκάσουν μύτη οι πρώτοι που θα κυκλοφορούν με μια κάμερα στα αυτιά.

Για την ώρα ολα αυτά είναι φήμες, αλλα κάτι μου λέει, πως αν πράγματι ισχύει, θα το δούμε πολύ σύντομα και επίσημα. Η νέα Collection των S4 άρχισε. Ετοιμαστείτε.

Via : SamMobile

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo