Αν το Xperia Z σας γλύκανε, περιμένετε να δείτε το Xperia Tablet Z!

0

Sony_Xperia_Tablet_S_4Πέρσι τον Αύγουστο η Sony παρουσίαζε το Xperia T την τότε ναυαρχίδα της Xperia T, και για να το συνοδεύσει μας σύστησε και το Xperia Tablet S.

Με αφορμή την αντικατάσταση του Xperia T, με το εντυπωσιακό Xperia Z, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν μια εβδομάδα, κυκλοφόρησαν οι φήμες που μιλούν και για το Xperia Tablet Z, και το κοινό όνομα στις δύο συσκευές μόνο τυχαίο δεν είναι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι το Xperia Tablet Z θα κυκλοφορήσει στις 10.1 ίντσες οθόνη, ανάλυσης 1920×1200, με ένα τετραπύρηνο Snapdragon S4 χρονισμένο στα 1,5GHz, και 2 GB RAM.

Οι κάμερες θα είναι δυο, με 8MP στο πίσω μέρος, και μια μικρότερη 2MP μπροστά για βιντεοκλήση, ενώ ο χώρος αποθήκευσης θα είναι 32Gb χωρίς να γίνεται αναφορά για επέκταση μέσω Micro SD.

Στα συν βάλτε και Bluetooth 4.0, NFC, LTE, και μπαταρία 6000mAh, τα οποία μαζί με όλα τα παραπάνω χωράνε σε μόλις 6.9mm πάχος!

Εκτός από τα αρκετά εξωτερικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού που θα πάρει απο το Xperia Z, το νέο tablet αναμένεται να είναι επίσης αδιάβροχο, ενώ θα μοιράζονται και την έκδοση λειτουργικού αφού και το tablet θα κυκλοφορήσει με Android 4.1 Jelly Bean.

Όλα αυτά βέβαια είναι φήμες, και τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι τις τελικές ανακοινώσεις, η συσκευή πάντως αν κρίνουμε και από το Xperia Z, φαίνεται φανταστική.

Αν τελικά ισχύουν, η συσκευή αναμένεται στην αγορά το δεύτερο τέταρτο του 2013, ενώ θα κυκλοφορήσει πρώτα σε Ιαπωνία και Κίνα, και αργότερα στην Ευρώπη.

[πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo