Διαθέσιμη και στην Ελλάδα η πλοήγηση μέσω του Google Maps!

0

snap20100504181805Με ανακοίνωση της η Google σήμερα έκανε γνωστό οτι τα Google Maps θα προσφέρουν απο σήμερα πλοήγηση και για την Ελλάδα, μέσω των εφαρμογών σε Android και iOS.

H Google υπόσχεται μια πλήρη και δωρεάν λύση για GPS Navigation με συνεχείς ενημερώσεις, Φωνητικής οδηγίες αλλα και υποστήριξη Pois.

Αρκετά καλή προσθήκη είναι και η δυνατότητα πλοήγησης προς μια επιχείρηση , χρησιμοποιώντας απλά το όνομα της.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας τα πλεονεκτήματα των Google Maps στον τομέα της πλοήγησης είναι αρκετά

  • Ευκολία στη χρήση: Η Google βρίσκει τον προορισμό σας: Απλά πληκτρολογήστε τον προορισμό σας και η Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) το βρίσκει, ακριβώς όπως όταν κάνετε αναζήτηση στους Χάρτες Google. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τη διεύθυνση. Τα ορθογραφικά λάθη διορθώνονται, και διφορούμενες ερωτήσεις εμφανίζουν πολλαπλά αποτελέσματα, ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει το σωστό.
  • Είναι πάντα ανανεωμένο: Δεν χρειάζονται συνεχείς ανανεώσεις – έχετε πάντα πρόσβαση στους πιο πρόσφατους χάρτες και επιχειρήσεις. Όντας συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο έχετε πάντα πρόσβαση στα πιο πρόσφατα δεδομένα των Χαρτών Google. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να αγοράσετε αναβαθμισμένους χάρτες ή να ενημερώσετε τη συσκευή σας.
  • Είναι δωρεάν με το smartphone σας: Όπως και οι Χάρτες Google, έτσι και η εφαρμογή Πλοήγηση (Beta) είναι δωρεάν. (Σημείωση: Οι χρεώσεις του πακέτου δεδομένων για σύνδεση στο διαδίκτυο εξακολουθούν να ισχύουν). Επιπλέον, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται μέσω τηλεφώνου, δεν χρειάζεται να έχετε επιπλέον συσκευή.
  • Βήμα προς βήμα, πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση: Δεν χρειάζεται πλέον να κοιτάξετε την οθόνη του τηλεφώνου σας για να ακολουθήσετε τη διαδρομή, μπορείτε απλά να ακούσετε τις οδηγίες.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το Google Maps απο το Google Play, και να το δοκιμάσετε!

 

Via: E-pcmag 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo