Η Sony παρουσιάζει το One touch mirroring του Xperia Z

0

Sony Xperia ZΤο Sony Xperia Z , είναι για την ώρα η πιο πολυσυζητημένη συσκευή για το 2013, αφού η Sony έχει βάλει τα δυνατά της για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό Smartphone αντάξιο του ονόματος της.

Εκτός απο την προσεγμένη εμφάνιση, το high-end hardware και τα πολλά έξτρα μεταξύ τον οποίων την αντοχή σε νερό και σκόνη, η Sony έχει προσθέσει στο νέο μοντέλο της και αρκετά πραγματάκια που το καθιστούν ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Ένα απο αυτά είναι η δυνατότητα επικοινωνίας της συσκευής με άλλα Sony προϊόντα μέσω του NFC, το οποίο φέρνει ορισμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που βρίσκετε στο τέλος του άρθρου.

Στο διαφημιστικό της Sony, το τηλέφωνο συνδέετε με τη βοήθεια του NFC τόσο με μια  Sony Bravia μέσω του τηλεκοντρόλ της συσκευής, προβάλλοντας τα περιεχόμενα του κινητού στη μεγάλη οθόνη. Το ίδιο συμβαίνει και με ένα ασύρματο Sony Headset.

http://youtu.be/eqhGMXLTiMQ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το κινητό θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου στην Ιαπωνία, ενώ  στην Ευρώπη θα διατεθεί λογικά μέσα στο Μάρτιο. Αν αναρωτιέστε για την τιμή, μέχρι τώρα οι προπαραγγελίες 600+ ευρώ, οπότε κάντε οικονομίες!

Η Sony μοιάζει αποφασισμένη να ξαναμπεί στο παιχνίδι, και το κάνει με τον σωστό τρόπο. Παρουσιάζοντας ένα Smartphone στο οποίο απλά δεν μπορούμε να αντισταθούμε.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo