Μέχρι το τέλος του 2013 οι φορητές συσκευές θα έχουν ξεπεράσει σε αριθμό τους ανθρώπους!

0

tumblr_mb71gtA2CE1ryd6abo1_r1_1280

Θέλω για λίγο να σκεφτείτε κάτι απλό. Εσείς και η οικογένεια σας ποσά κινητά και Tablet χρησιμοποιείτε. Για ρίξτε τώρα και μια ματιά στα μέλη της οικογένειάς σας. Μήπως τα κινητά είναι περισσότερα;

Και αν δεν είναι, σύμφωνα με έρευνα, μέχρι το τέλος του 2013, θα είναι!

Σύμφωνα λοιπόν με την έκθεση της Cisco, o αριθμός των φορητών συσκευών, αλλά και τον δεδομένων που χρησιμοποιούν αυξάνεται χρόνο με το χρόνο με αλματώδεις ρυθμούς.

Ειδικά στην περίπτωση των δεδομένων, τα Tablet έχουν σημαντικό μερίδιο, αφού από τη στιγμή που μεγάλωσε η αγορά τους, κατα 2.5 φορές μέσα στο 2012, φτάνοντας τα 36.000.000 συσκευές, ανέβηκε κατακόρυφα και η κατανάλωση δεδομένων. αφού κάθε Tablet καταναλώνει 2.4 φορές περισσότερο Traffic από το μέσο Smartphone!

Συνολικά το Mobile traffic αυξήθηκε κατά το εντυπωσιακό 70% σε σχέση με πέρσι, ενώ πλέον είναι 12 φορές μεγαλύτερο από ότι ήταν ολόκληρη η κίνηση του Internet(όχι μόνο η Mobile) στην αρχή της χιλιετίας.

Τέλος όπως είπαμε σύμφωνα με τους ανθρώπους της Cisco, μέχρι το τέλος του 2013, ο αριθμός των φορητών συσκευών θα έχει ξεπεράσει αυτό τον ανθρώπων πάνω στον πλανήτη μας, ενώ μέχρι το 2017 υπολογίζεται ότι θα αντιστοιχούν 1.4 συσκευές ανά άτομο!

Δεν ξέρω κατά πόσο σας φαίνονται εντυπωσιακά αυτά τα νούμερα, αφού είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο καθένας από εσάς έχει 2 και 3 κινητά που μπορεί να χρησιμοποιεί, συν κάποιο Tablet. Πριν όμως πείτε -Meh!- και προχωρήσετε, αναλογιστείτε ότι η έρευνα μιλάει για παγκόσμιο πληθυσμό. Σε πολλές χώρες του τρίτου κόσμου,βέβαια , η πρώτη ανάγκη δεν είναι το Smartphone ή το Mobile Internet, κατά συνέπεια, ο τεράστιος όγκος αυτός των συσκευών είναι μαζεμένος σε πολύ λιγότερα χέρια από ότι φαντάζεστε!

Via: Mashable Πηγή: Cisco

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo