Μετα το Μ7 η HTC ετοιμάζει και τα M4 και M2

0

htc_android_logo-600x333Απο ότι φαίνεται στο επερχόμενο Event της η HTC δε θα ανακοινώσει μόνο το νέο “M7” με το οποίο στοχεύει να κατακτήσει τη High-End αγορά αλλα και δυο ακόμα συσκευές, τα “M4” και “M2”.

Οι δυο αυτές συσκευές θα ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες. Το Μ4 σύμφωνα με τις φήμες θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα απο το M7, και τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν έναν Dual Core Snapdragon CPU, 2GB RAM, οθόνη 4.3 ιντσών, 16 GB μνήμης και μπαταρία 1700mAh.

Όσο αφορά τις κάμερες πίσω θα υπάρχει μια 13MP και μπροστά μια 1.6MP για βιντεοκλήσεις. Στο τομέα του Software τα πράγματα είναι απλά: Jelly Bean και HTC Sense.

To Μ2 θα είναι μια low Budget συσκευή, με επεξεργαστή 1 Ghz, 512 RAM και οθόνη 3.5″. To πακέτο ολοκληρώνεται με κάμερα 5Mp και μπαταρία 1500mAh. Εδώ δεν υπάρχει Jelly Bean αφού σύμφωνα με τις φήμες το Μ2 θα κυκλοφορήσει με Android 4.0.4 Ice Cream.

Τίποτα βέβαια δεν είναι ακόμα σίγουρο, και ενδεικτικό αυτού, είναι οτι μιλάμε ακόμα με κωδικούς, μιας και η HTC δεν έχει ανακοινώσει ούτε τις ονομασίες των επόμενων κινητών της. Οι διαρροές όμως πλέον είναι αρκετές, και το Event της εταιρίας στις 19 Φεβρουαρίου ολοένα και πλησιάζει.

Αν πάντων οι φήμες ισχύουν την προσοχή μου έχει το M4, το οποίο έχει πολύ καλό hardware και οθόνη “μόλις” 4.3 ίντσες. Αν θέλετε καλό κινητό που να χωράει στην τσέπη, για την ώρα θα πρόκειται από τις λίγες διαθέσιμες επιλογές.

Για να δούμε!

Via: Unwiredview

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] end συσκευές, ειδικά τη στιγμή που η νέα της ναυαρχίδα, M7 είναι προ των πυλών, φαίνεται όμως ότι θα δώσει […]

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo