Με Software που δεν έχουμε ξαναδεί θα είναι εξοπλισμένο το Motorola X

0

ff80motorola-logo1-645x423Το Motorola X θα είναι το πρώτο κινητό που η Google θα δώσει ιδιαίτερη βάση μετά τα Nexus. Το φημολογούμενο νέο κινητό της νεοαποκτηθήσας απο τη Google, Motorola δεν θα είναι το νέο κινητό της σειράς Nexus, αλλα είναι μια ακόμη επιλογή για κάποιον που θέλει καθαρή εμπειρία Android.

Φαίνεται όμως οτι η Motorola δεν σχεδιάζει απλά ένα νέο Android κινητό,αφου σύμφωνα με υπεύθυνο τεχνολογίας της Telstra, Hugh Bradlow, σχεδιάζετε” κάτι που θα ταράξει τα νερά, και θα προσπαθήσει να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας απο τη Samsung και την Apple”.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και τα σχόλια του υπεύθυνου Marketing της Motorola Mobility, Barry Smith.

Η Google δουλεύει πάνω στη συσκευή για αρκετό καιρό. Έχει Software και δυνατότητες που δεν υπάρχουν στα Samsung Galaxy και τα iPhone. To Software είναι πολύ δυνατό και καταφέρνει να αξιοποιήσει τις υπηρεσίες της Google οπως κανένας άλλος κατασκευαστής.”

Φαίνεται λοιπόν οτι η εκτός απο το hardware, τον νέο Motorola θα έχει πολύ προσεγγμένο Software(Android 5.0 ίσως;). Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί μάλλον κατα τη διάρκεια του Google I/O τον ερχόμενο Ιούλιο. Μέχρι τότε ελπίζουμε σε περισσότερες διαρροές

Via AndroidSpin

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo