Νέα Galaxy Young και Galaxy Fame από την Samsung

0

Samsung-Galaxy-S-LogoΚαι ο καταιγισμός από Android συσκευές της Samsung συνεχίζετε με δυο νέα μοντέλα που ανακοίνωσε η εταιρία για την low end αγορά.

Τα Samsung Galaxy Young και Galaxy Fame, είναι τα δυο νέα τέκνα της Νοτιοκορεάτικης εταιρίας, τα οποία μπορεί εξωτερικά να θυμίζουν Galaxy S3(οπως και τα περισσότερα μοντέλα της Samsung μετά απο αυτό) αλλά εσωτερικά.. δε λένε και πολλά.

Και οι δυο συσκευές τροφοδοτούνται από μια CPU 1Ghz, με εσωτερική μνήμη 4GB και μπαταρία 1300mAh.

To Galaxy Fame έχει οθόνη 3.5″ ανάλυσης 320Χ480 με μια κάμερα 5MP με Led flash στο πίσω μέρος και μια VGA εμπρός.Τέλος η συσκευή έχει και 512MB RAM

Απο την άλλη το ακόμα πιο “σπαρτιατικό” Galaxy Young  έχει οθόνη 3.27″ ανάλυσης 320Χ480 με μια κάμερα 3MP χωρίς flash στο πίσω μέρος, και 768mb RAM.

Στις διαφορές προσθέστε οτι το Galaxy Fame έχει Bluetooth 4.0 έναντι του 3.0 που έχει το Young ενώ θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με NFC.

Εξωτερικά οι δυο συσκευές μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, και είναι σαν μικρά Galaxy S3.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσουν, ούτε οι τιμές που θα τα συνοδεύουν, για αυτό αν σας ενδιαφέρουν θα πρέπει να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή.

Via:Samsung Mobile

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo