Στις 14 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το Samsung Galaxy S4

0

samsung-unpacked-4-630Τελικά το νέο Samsung Galaxy 4 θα το δούμε μετά τη MWC 2013, όπως ήταν αναμενόμενο. Σήμερα η Samsung έστειλε προσκλήσεις για το μεγάλο γεγονός που θα λάβει χώρα στην Νέα Υόρκη στις 14 Μαρτίου!

Στο Teaser Image που απέστειλε η Κορεάτικη εταιρία, αναφέρει , “Ready 4 the show. Come and meet the next Galaxy.” Μάλιστα ολόκληρο το Event θα γίνει Live Stream μέσω του Youtube.

Οσο αφορά το νέο κινητό, ολα είναι…θολά. Μέχρι πριν λίγες μέρες ολες οι φήμες μιλούσαν για 8πύρηνο Exynos επεξεργαστή με μια επίσης 8πύρηνη Mali T678 GPU, Οθόνη 5″ Super AMOLED, 2GB RAM, Κάμερα 13MP και Android 4.2.2.

Νεότερες πληροφορίες όμως μιλάνε για στροφή της Samsung, και αλλαγή του Exynos με τον νέο Snapdragon 600 της Qualcomm, ενώ δεν αποκλείεται τελικά η οθόνη να μην είναι Super AMOLED.

sgs4-event

Παρόλο που αυτή τι στιγμή δεκάδες εταιρίες παρουσιάζουν τις προτάσεις τους στο Mobile World Congress, για μια ακόμη φορά αυτή που θα κρίνει την αγορά δεν θα είναι άλλη απο τη Samsung, και την πρόταση της με το επόμενο μεγάλο Galaxy.
Αυτή τη φορά όμως υπάρχει ανταγωνισμός. Xperia Z, HTC One, και η Google, που εκτός απο τα Nexus, έχει στα σκαριά και το Motorola X!

Via: Android And Me

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo