Τέλος οι χρεώσεις Roaming εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης από 1η Ιουλίου 2014

0

Με απόφαση της Ευρωπαϊκής ένωσης, οι χρεώσεις Roaming για συνδρομητές Ευρωπαϊκών παρόχων δε θα ισχύουν, απο την 1η Ιουλίου του 2014.

Χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά περισσότερα στοιχεία, το μεγαλύτερο συν στην υπόθεση είναι βέβαια ότι πλέον όταν ταξιδεύετε σε χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης, θα μπορείτε να καλείτε από το κινητό σας, με τις χρεώσεις που καλείτε και εντός συνόρων.

Βέβαια σύμφωνα με το telegraph.co.uk, η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να αυξηθεί ο ανταγωνισμός μεταξύ των παρόχων κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη(που ξεπερνούν τους 100) και να δημιουργηθούν λιγότεροι και πιο ισχυροί πάροχοι, μέσα απο μια διαδικασία συγχωνεύσεων μεταξύ τους.

Με λίγα λόγια, θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε έναν αριθμό της Orange UK, για παράδειγμα, και να πληρώνεται όσα πληρώνουν οι Άγγλοι συνδρομητές της, με την προϋπόθεσή ότι θα υπάρχει συνεργασία με κάποιο Ελληνικό πάροχο, που θα προσφέρει το δίκτυο. Sweet!

Ο μηδενισμός των χρεώσεων ισχύει μόνο για τους συνδρομητές Ευρωπαϊκών παρόχων, μόνο εντός Ευρωπαϊκών κρατών, οπότε αν ταξιδέψετε στην Αμερική, ή κάποιος επισκέπτης έρθει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τον Αμερικάνικο πάροχο του, τότε η υψηλές χρεώσεις, θα παραμείνουν ως έχουν.

Tags:

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. Καιρός ήταν. Το ταξίδι στο τέλος κοστίζει λιγότερο από το κόστος επικοινωνίας με φίλους που είναι είτε εκεί μαζί σου, είτε με Ελλάδα

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo