Το Carmageddon έρχεται στο Android. Δωρεάν στο Google Play την πρώτη ημέρα!

0

Android-news-announcementΤο Carmageddon μπορεί να έγινε ιδιαίτερα γνωστό, επειδή απλά μπορούσατε να πατήσετε ανθρώπους, αλλα η αλήθεια είναι ότι όσοι το δοκίμασαν δεν έχουν παρά να παραδεχτούν, οτι και το Racing-destruction Derby κομμάτι του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό.

Το κλασσικό racing παιχνίδι λοιπόν έρχεται στο Android, και μάλιστα την πρώτη μέρα που θα κυκλοφορήσει θα διατεθεί δωρεάν!

Αν σας ενδιαφέρει η προοπτική να το τσιμπήσετε χωρίς να πληρώσετε μέσω του Google Play σημειώστε στα ημερολόγια σας οτι το Carmageddon έρχεται στις 10 Μαρτίου, σε μια εβδομάδα απο σήμερα δηλαδή, ενώ αν είστε ξεχασιάρηδες οι δημιουργοί του σας δίνουν τη δυνατότητα και υπενθύμισης μέσω email.

To Port του παιχνιδιού στο Android, έχει 36 διαφορετικές πίστες τις οποίες θα μπορείτε να οργώσετε με τα 30 διαφορετικά και φονικά οχήματα του. Αν γραφτείτε μάλιστα στο Carmageddon.com πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας, θα μπείτε σε κλήρωση για ένα μπλουζάκι και ένα digital αντίτυπο του παιχνιδιού για PC απο το GOG.

GET READY TO WASTE THEM!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo