Το GameTanium φέρνει Games On Demand στο Android

0

Μια νέα υπηρεσία για την «πλατφόρμα» του Android υπόσχεται να μας γεμίσει παιχνίδια – ή, έστω, να διευκολύνει την πρόσβαση μας σε αυτά.
Μπορεί το iPhone να έχει περισσότερα (και, κατά κοινή ομολογία, καλύτερα) παιχνίδια από όσα υπάρχουν μέχρι σήμερα στο Android, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Exent από το να δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία, με όνομα GameTanium, που έχει ως στόχο… να παράσχει εύκολη πρόσβαση σε πλήθος παιχνιδιών για το Android.

Η νέα υπηρεσία θα λειτουργεί με τη λογική του Games On Demand, με το χρήστη να καταβάλλει μια συνδρομή που θα του δίνει πρόσβαση στα παιχνίδια που παρέχει η υπηρεσία – αρχικά, λίγο παραπάνω από 100 τίτλους. Η Exent προσθέτει νέα παιχνίδια στην υπηρεσία κάθε εβδομάδα, «προετοιμάζοντας το έδαφος» για την επίσημη διάθεση της, τον Φεβρουάριο.

Η υπηρεσία θα παρέχει μια αρχική δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών κατά τις οποίες κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να την δοκιμάσει δίχως να απαιτείται να καταβάλλει κάποιο αντίτιμο, ενώ ίσως αποτελέσει καταλύτη για τη δημιουργία περισσότερων παιχνιδιών για το Android.

ΠΗΓΗ

Gianna
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo