Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2019
Αρχική Ειδήσεις 1+1 δώρο για στυλό της Xiaomi!

1+1 δώρο για στυλό της Xiaomi!

-

- Advertisement -

Η Xiaomi έχει πολλά στυλό που διαθέτει μέσω των Κινεζικών καταστημάτων, αλλά κανένα – τουλάχιστον τώρα – δεν φτάνει την προσφορά του συγκεκριμένου.

Ξεκαθαρίζουμε από την αρχή ότι δεν πρόκειται για ένα απλό στυλό. Άλλωστε αυτό το καταλαβαίνει κανείς και από την τιμή του.

Είναι ένα στυλό για τις «δύσκολες» ώρες… αυτό που θα βγάλετε από το σακάκι για να υπογράψετε τη σημαντική συμφωνία κτλ κι όχι για να το δώσετε στον πιτσιρικά να το πάρει στο σχολείο!

Το Xiaomi Mijia δεν έχει δικό του όνομα, αφού Mijia είναι η θυγατρική της Xiaomi που το λανσάρει.

- Advertisement -

Έχει όμως Ελβετικό refill, όπως μας λέει η Xiaomi, Ιαπωνικό εισαγόμενο μελάνι, για άριστο μαύρο χρώμα πάχους 0,5 χιλιοστού και Κινέζικο design.

Αυτό θα λέτε σε όσους σας ρωτάνε…!

Το πιάσιμό του είναι άνετο και σ’ αυτό βοηθάει το 9,5 χιλιοστών σώμα του, που πήρε πολλές ώρες στα εργαστήρια δοκιμών στους Κινέζους για να καταλήξουν σ’ αυτό. 😛

Έχει περιστρεφόμενη λειτουργία εμφάνισης της μύτης και κάποιος δύσμοιρος Κινέζος κάθισε και το γύριζε 50,000 φορές για να μας αποδείξουν την αξιοπιστία και την αντοχή του συγκεκριμένου μηχανισμού στο χρόνο.

Το βάρος του είναι στα 20 γραμμάρια.

Γιατί, λοιπόν, αυτό το στυλό και όχι κάποιο από τα άλλα – επίσης premium – στυλό της Xiaomi; Διότι αυτό προσφέρει το Banggood με 1+1 δώρο. Απλά…

Έτσι, βάζετε στο καλάθι σας το στυλό. Επιλέγετε στην ποσότητα 2 τεμάχια και στη συνέχεια βάζετε το κουπόνι: BG2Pcs και αυτομάτως με 6€ παίρνετε δυο στυλό.

1+1 νοικοκυρεμένα...

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!