2023: Τα 9 καλύτερα extensions για τον Chrome!

3

Το Google Chrome έχει χιλιάδες διαθέσιμα extensions, τα οποία μπορούν να κάνουν τα πάντα, από το να μπλοκάρουν διαφημίσεις μέχρι να βελτιώσουν την παραγωγικότητά σου.

Αυτά είναι προγράμματα που προσθέτουν νέες λειτουργίες ή δυνατότητες στον browser σου.

Συνήθως είναι δωρεάν και εύκολα διαθέσιμα στο Chrome Web Store.

Εδώ θα σας παρουσιάσουμε 10 από τα καλύτερα Chrome extensions που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, όπως ανερυθριάστως τα κλέψαμε από το androidauthority 🙂

  1. LastPass: Ένας από τους πιο δημοφιλείς διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, που προσφέρει δυνατότητες όπως διπλή πιστοποίηση, κοινή χρήση κωδικών και υποστήριξη για περισσότερες συσκευές.
  2. Ghostery: Ένα από τα καλύτερα ad-blockers, που μπλοκάρει διαφημίσεις, trackers και άλλα στοιχεία που παραβιάζουν την ιδιωτικότητα από τρίτους ιστότοπους και παρέχει πληροφορίες για τους trackers που μπλοκάρει.
  3. Grammarly: Ένα εργαλείο που ελέγχει την ορθογραφία και τη γραμματική σου, επισημαίνοντας λάθη ή προτείνοντας βελτιώσεις.
  4. Dark Reader: Αυτό το extension μετατρέπει φωτεινές ιστοσελίδες σε σκοτεινά θέματα, προσφέροντας μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία περιήγησης.
  5. Pocket: Με το Pocket μπορείς να αποθηκεύεις άρθρα, βίντεο ή άλλο περιεχόμενο που βρίσκεις στο διαδίκτυο για να τα διαβάσεις αργότερα.
  6. Loom: Το Loom σου επιτρέπει να καταγράφεις την οθόνη σου, την κάμερα σου ή και τα δύο ταυτόχρονα, μαζί με ήχο, για να δημιουργήσεις βίντεο.
  7. Momentum: Το Momentum μετατρέπει κάθε νέα καρτέλα σε προσωπικό dashboard με εμπνευσμένα αποσπάσματα και φόντα, υπενθυμίσεις εργασιών και άλλα εργαλεία παραγωγικότητας.
  8. OneTab: Το OneTab μετατρέπει όλες τις ανοιχτές καρτέλες σου σε μια καθαρή λίστα με ένα μόνο κλικ.
  9. StayFocusd: Το StayFocusd σε βοηθά να παραμείνεις επικεντρωμένος θέτοντας συγκεκριμένα όρια και περιορισμούς στις δραστηριότητες περιήγησης στο διαδίκτυο.

Τα extensions του Chrome είναι ασφαλή εφόσον τα κατεβάζεις από αξιόπιστες πηγές όπως το επίσημο Chrome Web Store και κάνεις έρευνα για τη φήμη του προγραμματιστή.

Πρέπει να διαβάζεις τις κριτικές των χρηστών και να ελέγχεις τις βαθμολογίες πριν την εγκατάσταση.

Επίσης, πρέπει να ελέγχεις τα δικαιώματα που ζητάει το extension και να δίνεις πρόσβαση μόνο όταν είναι απαραίτητο. Κράτα τα extensions ενημερωμένα για τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας.

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo