4 μεγάλες αναβαθμίσεις Android και 5 χρόνια συνολικής υποστήριξης, υπόσχεται η Oneplus για τις νέες ναυαρχίδες της

2
geekbuying aniverssary sale banner

Μετά απο αρκετά χρόνια , που η Software υποστήριξη της Oneplus ήταν στην καλύτερη.. μέτρια, η Κινέζικη εταιρία φαίνεται πως αποφάσισε να πατήσει γκάζι, και να εκμεταλλευτεί την δύναμη της Oppo, για να προσφέρει σοβαρή υποστήριξη στους μελλοντικούς αγοραστές των συσκευών της.

Τουλάχιστον των High End.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της εταιρίας λοιπόν, επιλεγμένες συσκευές της Oneplus που θα κυκλοφορήσουν το 2023, θα έχουν εντυπωσιακή διάρκεια υποστήριξης απο την Oneplus.

Οι επιλεγμένες αυτές συσκευές -δηλαδή οι ναυαρχίδες- θα έχουν 4 μεγάλες αναβαθμίσεις Android μπροστα τους, και 5 ολόκληρα χρόνια υποστήριξη με Security patches και Bug Fixes, που σημαίνει οτι η Oneplus θα ισοφαρίσει την μεγαλύτερη διάρκεια υποστήριξης στον κόσμο του Android, που για την ώρα απολαμβάνουν μόνο οι κάτοχοι των ναυαρχίδων της Samsung!

Ήδη τα κορυφαία κινητά της Oneplus, ακόμα και πιο παλιές συσκευές, όπως τα Oneplus 8-Series, έχουν αναβαθμιστεί σε Android 13, κάτι που κατάφερε η Κινέζικη εταιρία ΠΟΛΥ νωρίτερα απο το σύνολο σχεδόν του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με τον Gary Chen, τον υπεύθυνο ανάπτυξης λογισμικού της Oneplus, η αλλαγή αυτή στην στρατηγική αναβαθμίσεων της εταιρίας, ήταν σημαντικό βήμα για την Oneplus.

“Ως μια εταιρία προσανατολισμένη στους χρήστες, κάνουμε τα πάντα με γνώμονα την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης των πελατών μας. Με τους χρήστες να κρατούν περισσότερο πλέον τις συσκευές τους, θέλουμε να σιγουρέψουμε οτι θα μπορούν να το κάνουν πιο εύκολα αν το επιλέξουν. Η νέα πολιτική αναβαθμίσεων, θα προσφέρει στους χρήστες μας, πρόσβαση στα νεότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας και άνεσης που θα φέρουν την υπογραφή της εμπειρίας “Oneplus”, για όλη τη διάρκεια ζωής μιας συσκευής.

Εκτός απο την αναβαθμισμένη πολιτική αναβαθμίσεων, η Oneplus αποκάλυψε οτι το επόμενο μεγάλο Update της OxygenOS θα έρθει στο πρώτο μισό του 2023, με την OxygenOS 13.1, η οποία θα δώσει βάση στην ασφάλεια, και την προστασία των δεδομένων των χρηστών, ενώ υπο ανάπτυξη βρίσκεται ήδη η OxygenOS 14, η οποία κατα πάσα πιθανότητα να εμφανιστεί στις πρώτες συσκευές σε περίπου ένα χρόνο απο τώρα.

Εξαιρετική κίνηση απο την Oneplus. Μένει να δούμε ποιες απο τις συσκευές του 2023 θα αφορά αυτή η νέα πολιτική αναβαθμίσεων.

[Πηγή]

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo