61 (!) συσκευές της Samsung αποσύρονται απο την Ρώσικη αγορά λόγω παραβίασης πατέντας του Samsung Pay!

0

Σημαντικά προβλήματα έχει απο τις 19 του μήνα και μετά η Samsung στην Ρώσικη αγορά, αφού τα τοπικά δικαστήρια αποφάσισαν οτι η Κορεάτικη εταιρία απαγορεύεται να εισάγει και να πουλάει 61 διαφορετικά μοντέλα, ανάμεσα στα οποία και ολα τα πρόσφατα High-end κινητά της!

Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα της παραβίασης μια πατέντας της Ελβετικής Sqwin Sa. από το Samsung Pay.

Το 2013 ο Victor Gulchenko είχε καταθέσει πατέντα για τα συστήματα Online πληρωμών στη Ρωσία, μια πατέντα που πέρασε στα χέρια της Sqwin Sa. τον Απρίλιο του 2019.

Την ίδια ώρα το Samsung Pay βγήκε στην αγορά το 2015, και εμφανίστηκε στη Ρωσία ένα χρόνο αργότερα, με την πλατφόρμα ανέπαφων πληρωμών της Samsung, να είναι η τρίτη μεγαλύτερη στην χώρα των Τσάρων, πίσω από Google Pay και Apple Pay.

Από τη στιγμή που η πατέντα του V. Gulchenko είχε κατατεθεί πρώτη, θα πρέπει τόσο η Samsung, όσο πιθανότατα και oι Google/Apple να τα βρούν με την Sqwin Sa. αλλιώς θα έχουν την τύχη της πρώτης, η οποία πλέον δεν μπορεί να πουλάει κινητά που χρησιμοποιούν το Samsung Pay.

Σε αυτά περιλαμβάνονται κινητά από το Galaxy j5 του 2017, μέχρι και τα Galaxy S21 και τα νέα foldable κινητά της Samsung.

[Πηγή]

Tags:

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo