Το Android gaming έρχεται στα Windows και επίσημα το 2022!

0

Αρκετοί, για να μην πω όλοι, θα έχετε δει σίγουρα κάποια στιγμή το “Play Games” που πετάγεται πριν από κάποιον τίτλο παιχνιδιού ή από κάποιο application.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια «ομπρέλα» υπηρεσιών της Google που καταγράφει διάφορες υπηρεσίες, όπως λογαριασμό του παίκτη, συγχρονισμό δεδομένων, leaderboards κλπ.

Σύμφωνα με την Google, οι active users που παίζουν παιχνίδια σε κάποια Android συσκευή φτάνουν και τα 2.5 δισεκατομμύρια το μήνα!

Έτσι το επόμενο βήμα για την εταιρεία είναι να φέρει το gaming και στα Windows, κάτι που ζητά και η ίδια η Android gaming κοινότητα.

Στα σκαριά είναι η δυνατότητα seamless μετάβασης από τη μία πλατφόρμα (π.χ. κινητό) στην άλλη (υπολογιστή).

Φαίνεται μάλιστα ότι το Android gaming θα είναι διαθέσιμο και για τους χρήστες των Windows 10.

Η αλλαγή αυτή, που όπως είπαμε θα λάβει χώρα το 2022, οδήγησε και στη σχετική αλλαγή του logo του Google Play Games, που έχει πλέον κι ένα μισό χειριστήριο.

Στα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας είναι να φτιάξει ένα ολόκληρο οικοσύστημα gaming, όπου ο χρήστης θα μπορεί να παίζει σε οποιαδήποτε οθόνη!

Είτε αυτό είναι κινητό, ή tablet, ή tablet ή έξυπνη τηλεόραση, είτε βασίζεται σε windows, σε Android ή σε macOS!

[Πηγή]

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo