Ακουστικά για αθλητές πατεντάρει η Sony, τα οποία θα κάνουν και για κάτω από το κράνος!

0

H Sony είναι ένα όνομα παγκοσμίως γνωστό για τα ποιοτικά προϊόντα του από κάμερες και τηλεοράσεις, μέχρι κινητά και διάφορα άλλα gadgets.

Τα προϊόντα ήχου συμπεριλαμβάνονται στα καλούδια που μας παρουσιάζει ανά καιρούς η εταιρεία, όπως αυτά τα καινούργια ακουστικά τα οποία ήδη έχει πατεντάρει.

Πρόκειται για ασύρματα ακουστικά  ειδικά σχεδιασμένα για αθλητές αλλά και για όσους απολαμβάνουν τις βόλτες τους με το αγαπημένο τους δίκυκλο, φορώντας πάντα κράνος.

Τα σχέδια για την πατέντα της Sony είχαν ξεκινήσει ήδη από το 2019, αλλά τελικά κατατέθηκαν και δημοσιεύθηκαν τον περασμένο μήνα.

Δυστυχώς ακόμα δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τα χαρακτηριστικά των νέων TWS ακουστικών της Sony, πέρα από μια σύντομη περιγραφή της εταιρείας.

Από εκεί διαβάσαμε ότι τα ακουστικά θα κάνουν και για μοτοσυκλετιστές/ποδηλάτες, οπότε θα χωρούν κάτω από το κράνος.

Πως γίνεταια αυτό; Το ακουστικό είναι αυτό που μένει, προφανώς, στο αυτί και μέσα στο κράνος ενώ το κίτρινο κομμάτι (για τον έλεγχο) είναι αυτό που εξέχει.

Ο όλος σχεδιασμός είναι «γαντζωτός» οπότε, λογικά, θα μπορούν να ασφαλίζουν καλύτερα στο αυτί για να μην πέφτουν κατά τη διάρκεια των ασκήσεων που θα κάνετε φορώντας τα.

Οτιδήποτε άλλο σας γράψουμε αυτή την ώρα θα είναι καθαρές εικασίες, οπότε κάπου εδώ βάζουμε ένα στοπ.

Το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι ο όλος σχεδιασμός τους είναι πάρα πολύ ωραίος και ανυπομονούμε να δούμε τι θα μας προσφέρουν (και πόσο θα κοστίζουν).

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo