Τρίτη, Νοέμβριος 19, 2019
Αρχική Ειδήσεις Ανεπανάληπτος τύπος εγκαθιστά το Spotify σε ρομποτική σκούπα της Xiaomi.

Ανεπανάληπτος τύπος εγκαθιστά το Spotify σε ρομποτική σκούπα της Xiaomi.

-

- Advertisement -

Δεν ξέρω τι όνειρα είχατε για την ρομποτική σας σκούπα, αλλα κάποιος μύστης κάπου εκει έξω, αποφάσισε οτι η καλύτερη προσθήκη για τη σκούπα της Xiaomi που είναι το Spotify. Γιατι θα ρωτάς μάλλον. Γιατι μπορεί, είναι η πιθανότερη απάντηση.

Το Raspotify είναι ένας open source, client για το Spotify που τρέχει στο Raspbian, ένα Debian-based λειτουργικό για το Raspberry Pi. Με τη βοήθεια αυτού, και την απλά αστείρευτη βαρεμάρα που είχε, ο Eddie Zhang εγκατέστησε το Raspotify στην Xiaomi Mi Robot, η οποία μπορεί πλέον να παίζει μουσική την ώρα που σουλατσάρει στο σαλόνι σας.

Βέβαια το ηχείο που έχει η ρομποτική σκούπα της Κινέζικης εταιρίας, είναι ψιλοάθλιο, αλλα το ζήτημα παραμένει οτι έχετε ενα φορητό Music player που πάει τη μουσική σας σε όλο το σπίτι, και ρίχνει και ένα σκουπισματάκι.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, θα βρείτε έναν πλήρη οδηγό για το πως τα κατάφερε στο blog του, αλλα να ξέρετε οτι δεν είναι πάρα πολύ απλό, ούτε ομως τίποτα αδύνατο. Το αποτέλεσμα πάντως θα σας αποζημιώσει.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!