Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Ειδήσεις Μεγάλη τσάντα ώμου (35L) στα 9€!

[DealAlert] Μεγάλη τσάντα ώμου (35L) στα 9€!

-

- Advertisement -

Μια όμορφη, αλλά ανώνυμη, τσάντα μας έστειλε σε προσφορά το Banggood, σε μια άκρως δελεαστική τιμή, καθώς κοστίζει λιγότερο από 9€!

Ο σχεδιασμός της είναι ωραίος και παραπάνω πόντους τις προσδίδουν οι κόκκινες πινελιές που έχει μπροστά και πίσω.

Το μεγάλο της ατού είναι ο χώρος, καθώς φτάνει τα 35 λίτρα (!) ένα διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο, μιας και θα καταφέρετε να χωρέσετε ΠΟΛΛΑ πράγματα μέσα.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του σχεδιασμού της, είναι ο unisex χαρακτήρα της και θα μπορούσε να προτιμηθεί και από τις κοπέλες της παρέας.

- Advertisement -

Ωστόσο, όσο πιο πολύ τη βλέπω στις φωτογραφίες, τόσο περισσότερο τη θεωρώ μάλλον αντρική, παρά γυναικεία.

Έχει τρεις μεγάλες θήκες που ασφαλίζουν με φερμουάρ, μια πλαϊνή με δίχτυ για ένα μπουκάλι νερό και μια εσωτερική θήκη στο μεγάλο άνοιγμα, για το laptop.

Η ποιότητα και οι ραφές της δείχνουν σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο – όπως θα καταλάβατε – υπάρχει ένα πρόβλημα.

Το Banggood τη βγάζει σε αυτή την τιμή για να μαζέψει παραγγελίες και ΜΕΤΑ να αρχίσει να στέλνει. Οπότε, αξίζει να την προτιμήσετε μόνο αν δεν τη βιάζεστε.

Η τιμή των 8,87€ που κοστίζει, ισχύει για τις πρώτες 49 προ-παραγγελίες και ήδη κάποιοι έχουν σπεύσει να την «κλειδώσουν» σ’ αυτή την τιμή.

Αν δεν σας ενδιαφέρει τσάντα ώμου και θέλετε μια μεγάλη για τα ταξίδια κτλ, θυμηθείτε ότι υπάρχει και η Xmund με τη φοβερή της τσάντα στα 11,5€!

Πόσο φοβερή ρωτάτε; Θα μάθουμε σύντομα καθώς αυτή που παραγγείλαμε φτάνει αυτές τις ημέρες και θ’ ακολουθήσει το review!

Αποκτήστε την από το Banggood

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!