Παρασκευή, Δεκέμβριος 6, 2019
Αρχική Ειδήσεις Smartphones Διαρρέουν οι Ευρωπαϊκές τιμές του Motorola Razr!

Διαρρέουν οι Ευρωπαϊκές τιμές του Motorola Razr!

-

- Advertisement -

Το νέο Motorola Razr είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα, μιας και είναι ένα foldable κινητό που αξίζει της προσοχής μας.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι μετά από αρκετό διάστημα, ο κόσμος των smartphones αποκτά και πάλι μια αίσθηση αλλαγής, έναν «αέρα» καινούργιου…

Για το κόστος του στις Η.Π.Α. σας τα είπαμε και πριν από 5 ημέρες, όμως τώρα διέρρευσαν οι τιμές του Motorola Razr για την Ευρώπη.

Και ναι… για μια ακόμη φορά αποδεικνυόμαστε τα κορόιδα της υπόθεσης, μιας και θα κληθούμε να πληρώσουμε παραπάνω για να το πάρουμε.

- Advertisement -

Όχι εμείς δλδ, αλλά όσοι έχουν να διαθέσουν περίπου 1.600€ διότι τόσο θα κοστίζει στα μέρη μας

Χαλαστήκατε; Εεεε κι εμείς, αλλά μέχρι να εδραιωθούν τα foldable τηλέφωνα στην αγορά, τέτοιες τιμές είναι απαγορευτικές για τους περισσότερους από εμάς.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Motorola Razr θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία σε Αγγλία και Ιταλία από τον Δεκέμβριο.

Οι επόμενοι που θα μπορούν να το αποκτήσουν, είναι οι κάτοικοι σε Γερμανία, Σουηδία και Ολλανδία, που θα χρειαστεί να περιμένουν έναν μήνα περισσότερο για να το παραγγείλουν.

- Advertisement -

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!

Μεγάλες προσφορές του Gearbest, για Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro,...

Τα μεγαλύτερα οπλα της Xiaomi στην αγορά, ΟΛΑ σε προσφορά, και μάλιστα σε ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές. Νοτ μπαντ γιου σιλι γκιαρμπεστ. Νοτ μπαντ ατ ολ.