Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για την αναβάθμιση του Moto X σε Android 5.0

1
geekbuying aniverssary sale banner

Η Motorola μετα την εξαγορά της απο τη Google έδειξε ιδιαίτερη προθυμία στο να δίνει στους κατόχους των συσκευών της μια όσο το δυνατόν πιο “Pure Android” εμπειρία, ενώ σημαντική προσοχή άρχισε να δίνει και στις αναβαθμίσεις λογισμικού.

Το πιο τρανό παράδειγμα της προσοχής αυτής, είναι οτι το Moto X ήταν η πρώτη συσκευή που αναβαθμίστηκε σε Android 4.4 , μετά το Nexus 5 που κυκλοφόρησε με την έκδοση προεγκατεστημένη, κερδίζοντας στον αγώνα δρόμου ακόμα και την ίδια τη Google, αφού το Nexus 4 αναβαθμίστηκε λίγες μέρες αργότερα!

Τώρα που η Motorola είναι πλέον στα χέρια της Lenovo δεν έχουν αλλάξει πολλά, αφού οπως φαίνεται, είναι ήδη σε προχωρημένα στάδια το νέο Firmware για το Moto X(2014) με Android 5.0.

To πρωταρχικό δοκιμαστικό Build μάλιστα έχει ολοκληρωθεί απο την προηγούμενη εβδομάδα, και λειτουργεί ήδη σε test units.

Εκτός του ανανεωμένου UI, σημαντικές λεπτομέρειες είναι το ελαφρώς βελτιωμένο Camera App, ενώ η Motorola θα κρατήσει τα δικά της Moto Display και Voice actions αφήνοντας απ’εξω τα προεγκατεστημένα Ambient Display και τα αντίστοιχα Voice Actions του Android 5.0

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo