Έχουνε ξεφύγει! Θα βλέπουμε διαφημίσεις για να ξεκλειδώνουμε το κινητό μας;

0

Πως θα σας φαινόταν ένα ωραίο πρωϊνό, να πάτε να ανοίξετε το κινητό σας και να χρειαστεί να περιμένετε 15’’ για να γίνει αυτό, έως ότου δλδ τελειώσει η διαφήμιση που θα παίζει;

Κι άντε να σκεφτείς ότι αυτό θα γίνεται μια φορά στις τόσες. ΑΜ ΔΕ φίλε αναγνώστη… ΑΜ ΔΕ…

Κι άντε να σκεφτείς ότι θα μπορείς να πατάς το ευλογημένο «skip ad» κουμπάκι που τόσους και τόσους έχει σώσει από εμάς, όταν παρακολουθούμε video στο youtube. ΑΜ ΔΕ φίλε αναγνώστη…

Τα νέα από την Samsung είναι πολύ άσχημα πρέπει να ομολογήσουμε. Σύμφωνα με screenshots χρηστών από την Κορέα, η εταιρεία δοκιμάζει διάφορους τρόπους να μας κάνει να βλέπουμε διαφημίσεις.

Τέσταρε για λίγο διαφημίσεις στο weather app, σε διάφορες θέσεις, και μετά ήρθε η δοκιμή στη lock screen κινητών με αντίστροφη μέτρηση 15’’.

Δεκαπέντε ολόκληρα δευτερόλεπτα μέχρι να ανοίξει το κινητό… ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ… και χωρίς δυνατότητα για να κάνεις skip τη διαφήμιση… μάιστα…

Όλα τα παραπάνω, ευτυχώς, για την ώρα αποτελούν θεωρίες και δοκιμές και τίποτε δεν έχει επισημοποιηθεί από την Samsung.

Ο κατασκευαστής δοκιμάζει και βλέπει και τις αντιδράσεις του κοινού, και νομίζουμε ότι ένα τέτοιο σενάριο υποχρεωτικής αναμονής 15’’ για το ξεκλείδωμα της συσκευής θα λειτουργήσει τελείως αρνητικά για την εταιρεία.

Ελπίζουμε λοιπόν ότι δεν θα δούμε κάτι τέτοιο σε κάποια επόμενη αναβάθμιση. Οι διαφημίσεις σίγουρα είναι ένα αναγκαίο κακό της εποχής μας, αλλά κάπου θα πρέπει να μπει και ένα όριο.

Και η Samsung, δυστυχώς, δείχνει ότι το ξεπερνάει αυτό…

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo