Εφαρμογές iOS στο Android; Και βέβαια. Το Cider έρχεται.

0

Μπορεί ο αριθμός και η ποιότητα των εφαρμογών στο Google Play να έχουν βελτιωθεί εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια, δεν παυει όμως να υπάρχουν εφαρμογές στο iOS που είναι κρυφοί πόθοι για τους κατόχους Android συσκευών, ειδικά αυτών που στο παρελθόν είχαν στην κατοχή τους κάποιο απο τα iPhone.

Οπως έχουμε όμως ξαναπεί, το Android είναι ένα ανοιχτό λειτουργικό που μας επιτρέπει να κάνουμε οτι αγαπάμε, και αυτό εκμεταλλεύτηκαν και μερικοί φοιτητές του Πανεπιστημίου της Columbia και δημιούργησαν το Cider το οποίο κάνει αυτό που μάλλον πλέον φαντάζεστε: Επιτρέπει σε συσκευές Android να τρέχουν εφαρμογές για iOS.

Δυστυχώς ο Emulator αυτός είναι ακόμα σε πολύ αρχικά στάδια, με πολλά προβλήματα, και εμφανέστατα προβλήματα ταχύτητας, αλλα νωρίς είναι ακόμα ,ενώ ως συνήθως, τα περιθώρια βελτίωσης είναι τεράστια. Επίσης κάποια χαρακτηριστικά όπως το GPS δε λειτουργούν καθόλου.

Η εφαρμογή δεν έχει γίνει δυστυχώς διαθέσιμη για το κοινό, κάτι μάλλον λογικό αν λάβουμε υπόψιν μας το πολύ αρχικό στάδιο ανάπτυξης που βρίσκεται. Υπομονή λοιπόν.

Στο video παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το Cider να τρέχει (ΑΡΓΑ!) μια iOS εφαρμογή σε ένα Nexus 7.

Η αρχή έγινε, για να δούμε..

Via AndroidGuys

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] Pingback: Εφαρμογές iOS στο Android; Και βέβαια. Το Cider έρχεται.Angroid.gr | A… […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo