Νέα μουσική υπηρεσία απο τη Google;

0

Πριν από περίπου 6 μήνες κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες που θέλουν τη Google να έχει στα σκαριά μια υπηρεσία για να ανταγωνιστεί το iTunes(όπως και η Sony). Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα Screeshot που αναζωπύρωσε τη «φλόγα», και φαινεται ότι η νέα υπηρεσία όχι μόνο είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της, αλλα θα μεταφερθεί και στο Android.

Το Screenshot που δημοσιέυτηκε στο GizmoFusion δείχνει τις επιλογές συγχρονισμού από ένα κινητό με android με Gingerbread 2.3 , που εκτός των επιλογών για συγχρονισμό επαφών, gmail και picasa, προσφέρει και συγχρονισμό «μουσικής»

Το "διάσημο" Screenshot

Το "διάσημο" Screenshot

Αρκετοί βέβαια πιστεύουν ότι η επιλογή αυτή δεν έχει να κάνει με νέα μουσική υπηρεσία της Google, αλλα με ένα χαρακτηριστικό που είχε παρουσιάσει το περασμένο Μάιο η Google που θα επέτρεπε στους χρήστες Android να συγχρονίσουν τα μουσικά κομμάτια του smartphone του με τη συλλογή τους στον προσωπικό τους υπολογιστή.

Προσωπικά θεωρώ πολύ καλυτερη επιλογή τον συγχρονισμό με τον υπολογιστή μας, εσείς;

[πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo