Διαθέσιμη η εγγραφή Gameplay απο το Google Play Games

0

Τα τελευταία χρόνια η παρακολούθηση Videos με Gameplay άλλων παικτών, Live η μή, έχει γίνει τρόπος διασκέδασης για αρκετό κόσμο.

Μετά την προσθήκη της δυνατότητας του Live Broadcast απο Android συσκευές, στο Youtube Gaming, ήρθε η σειρά του Google Play Games να αποκτήσει την δυνατότητα να καταγράφει το Gameplay σας, σε όλα τα συμβατά με αυτό παιχνίδια.

Στην περίπτωση του Google Play Games, δεν γίνεται να μεταδίδεται Live το Gameplay σας, μπορείτε ομως να το καταγράψετε, την ώρα που η εμπρόσθια κάμερα θα καταγράφει τις αντιδράσεις σας, και αφού το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας, να το ανεβάσετε κατευθείαν στο Youtube.

GPlay_GameplayRecording_v06_whitewithtext

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα δυνατότητα, θα πρέπει να ανοίξετε το Google Play Games, να επιλέξετε το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε και να πατήσετε το κουμπί εγγραφής.

H εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα εγγραφής σε 720p και 480p και οπως είπαμε μπορείτε να προσθέσετε και σχολιασμό με την εμπρόσθια κάμερα και το μικρόφωνο της συσκευής, καθώς και να επεξεργαστείτε το βίντεο, πριν το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Η νέα αυτή δυαντότητα θα γίνει αρχικά διαθέσιμη σε Αγγλία και Ηνωμένες πολιτείες, με το update να γίνετε σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές του πλανήτη αμέσως μετά.

Φυσικά οταν βρώ το νέο apk, θα βάλω εδώ ένα link για να το κατεβάσετε χειροκίνητα.

Get yourselves ready. Clash Of Clans και Minecraft Gameplay Videos are coming.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo