Διαθέσιμο(επιτέλους) το Xposed Frameworκ για το Android Nougat

0

Σε μια περίοδο που οι λόγοι να κάνετε root της συσκευή σας είναι μετρημένοι στα δάκτυλα, και όλο και περισσότεροι πλέον αποφεύγουν τη διαδικασία, λόγο του SafetyNet, που αφαιρεί αρκετές δυνατότητες απο τα Rooted κινητά, το Xposed Framework, ήταν και παραμένει ένας εξαιρετικός λόγος για να μπείτε στον κόπο.

Σε κάθε νέα έκδοση του Android, η Google βάζει ολο και περισσότερα εμπόδια σε όσους προσπαθούν να πειράξουν τον πυρήνα του συστήματος, σε μια προσπάθεια να αυξήσει το επίπεδο της ασφάλειας των δεδομένων μας.

Μετά απο ένα ολόκληρο χρόνο που το Android 7.0 έφτασε στις πρώτες συσκευές, ο βασικός Developer του Xposed Framework, rovo89, κατάφερε να φέρει την πρώτη επίσημη έκδοση του Xposed, που ειναι συμβατή με το Android Nougat(7.0, 7.1).

Ξεχάστε τις Custom Rom. Αλλάξτε τα πάντα στη Stock Rom σας με το Xposed

Όσοι έχετε συσκευές που λογισμικό που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο καθαρό Android, και δεν έχει σημαντικές επεμβάσεις στον πυρήνα του(οπως EMUI, MIUI, HTC Sense κτλ) και έχετε Android 7.0/7.1 και έχετε κάνει και root της συσκευή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Xposed Installer, για να εγκαταστήσετε το Framework στη συσκευή σας, και να ξεκινήσετε να φορτώνεται αβέρτα Modules, που προσθέτουν πολλές( πάρα πολλες) δυνατότητες στο κινητό σας.

Κατεβάστε το λοιπόν, βάλτε Gravity Box πριν απο οτιδήποτε άλλο, ή ένα απο τα εκατοντάδες άλλα πολύ χρήσιμα Modules