Σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια της Google, το Dark mode του Youtube θα ερχόταν περίπου τον Μάρτιο. Το γεγονός οτι φτάσαμε Σεπτέμβρη για να φτάσει τελικά η πολυπόθητη αναβάθμιση που δίνει τη δυνατότητα ενεργοποιησης του σκοτεινού θέματος, θα μπορούσε να υποδεικνύει Έλληνα στο τιμόνι του Project, αλλα οπως φαίνεται δε μας χρειάζονται για να καθυστερούν. Τα καταφέρνουν μόνοι τους.

Όσοι λοιπόν έχετε λάβει την αναβάθμιση του Youtube App στην τελευταία έκδοση(13.35.51) πιθανότατα θα έχετε ειδοποιηθεί ήδη με popup στο πρώτο άνοιγμα οτι μπορείτε πλέον να ενεργοποιήσετε το Dark Mode.

Αν το απορρίψατε πάνω στη βιασύνη σας, και θέλετε να το ξαναβρείτε, δεν εχετε παρα να πατήσετε το εικονίδιο του προφίλ σας, ρυθμίσεις και μετά “γενικά” για να δείτε την επιλογή ενεργοποίησης του στην δεύτερη θέση των ρυθμίσεων.

Την ώρα που το νέο σκοτεινό θέμα είναι αρκετά πιο ξεκούραστο για τα μάτια ειδικά σε μια εφαρμογή που οι περισσότεροι ξοδεύουν πολλές ώρες, αλλα η αλήθεια είναι οτι θα χρειαστεί λίγος χρόνος να συνηθίσετε στη νέα αυτή μαύρη έκδοση του Youtube.

Όσοι δεν έχετε λάβει ακόμα την αναβάθμιση Over the Air, τότε μπορείτε να επιταχύνετε λίγο τη διαδικασία κατεβάζοντας το Apk απο το apkmirror.

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments