Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Ειδήσεις Εφαρμογές H Google Camera με το Night Sight γίνεται Port στα LG G6,...

H Google Camera με το Night Sight γίνεται Port στα LG G6, V20, V30 και V35

-

- Advertisement -

Όσοι έχετε μια συσκευή που να υποστηρίζει ένα απο τα δεκάδες ports της Google Camera, θα έχετε διαπιστώσει ιδίοις όμμασι της πραγματικά εξαιρετική αναβάθμιση που μπορουν να προσφέρουν στις δυνατότητες της κάμερας του κινητού σας οι αλγόριθμοι της Google.

Τα νεότερα μέλη στο Club των συμβατών συσκευών για την τελευταία έκδοση της GCam είναι σχεδόν ολα τα νεότερα high-end μοντέλα της LG, εκτός απο τα δύο τελευταία.

Έτσι αν έχετε ένα απο τα LG G6, LG V20, LG V30 και LG V35 μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση που είναι κομμένη και ραμμένη για αυτές τις συσκευές, η οποία βασίζεται στην Google Camera του Pixel 3, οπότε στη διάθεση σας, εκτός απο το εντυπωσιακό HDR+ θα έχετε και το πάρα πολύ χρήσιμο Night Sight που κάνει τη νύχτα μέρα, και σας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες με λιγοστό φως.

Το Port αυτό λειτουργεί και στα LG G7 και LG V40, αλλα για την ώρα είναι πολύ ασταθές και έχει αρκετά Force Close, πιθανότατα όμως θα διορθωθούν και αυτά αρκετά σύντομα. Μέχρι τότε δε χάνετε και τίποτα να το δοκιμάσετε σε αυτές τις δύο συσκευές, αλλά μην περιμένετε και πολλά.

- Advertisement -

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο νήμα του XDA Developers, να κατεβάσετε το apk. και το να το κάνετε sideload στη συσκευή σας. Δεν χρειάζεται Root, δεν αντικαθιστά την original εφαρμογή κάμερας της LG, απλά θα έχετε μια έξτρα εφαρμογή κάμερα.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!