600 ολόκληρες εφαρμογές πήραν πόδι απο τις λίστες του Google Play, αφού οι δημιουργοί τους δεν συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες της Google για τις διαφημίσεις.

Έτσι λόγω ενοχλητικών διαφημίσεων, και διαφημίσεων που επιαναν ολόκληρη την οθόνη και δε σας άφηναν να προχωρήσετε αν δεν τις πατήσετε, σας αυτές που είναι γεμάτες οι ψευτο-εφαρμογές και τα παιχνίδια στο Play Store, οι 600 αυτές εφαρμογές όχι μόνο αφαιρέθηκαν απο το ηλεκτρονικό κατάστημα του Android , και ταυτόχρονα αποκλείστηκε ο λογαριασμός του Google AdMob μέσω του οποίου κέρδιζαν χρήματα οι δημιουργοί τους απο αυτές τις διαφημίσεις.

Οι περισσότερες εξ αυτών των εφαρμογών ήταν δημιουργημένες απο Developers στην Κίνα, το Xoνγκ Κονγκ, την Ινδία και τη Σιγκαπούρη, με την Google να δηλώνει οτι έχει στα άμεσα σχέδια της, να φέρει νέες τεχνολογίες οι οποίες θα προλαμβάνουν την εξάπλωση αυτών των τεχνικών.

Οι 600 εφαρμογές είναι μια καλή αρχή, αλλα έχω την εντύπωση οτι οι προβληματικές εφαρμογές είναι πιο κοντά στις 60.000 πάρα στις 600, αλλά κάτι είναι και αυτό.

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments