Νέα αναβάθμιση της Google Camera με Selfie Flash και Double tap to zoom.

0

Με το Android O να βρίσκεται προ των πυλών, ήρθε η ώρα για τη Google να αναβαθμίσει σταδιακά της εφαρμογές της που διατίθενται μέσω του Google Play, με την Google Camera να είναι μια απο αυτές.

Έτσι η έκδοση 4.4 της Camera App της Google, που εμφανίστηκε στο τελευταίο Developers Preview του Android O, βρίσκεται πλέον διαθέσιμη στο Google Play για όλους, μαζί με τις βελτιώσεις που φέρνει.

Μεταξύ αυτών, είναι η λειτουργία Selfie Flash, η οποία χρησιμοποιεί την οθόνη της συσκευής σας ώς Flash κατα τη λήψη Selfies, ενώ με διπλό tap πλέον η Google Camera κάνει αυτόματα 50% ζουμ, με ενα δεύτερο διαδοχικό Double tap να επαναφέρει τα επίπεδα του ζουμ στο 0.

Η λειτουργια Double Tap to zoom

Μια πολύ μικρή αλλα χρήσιμη προσθήκη, είναι o διακόπτης για την εναλλαγή Photo/Video, για να είναι πιο εύκολη μεταφορά σας απο το ένα στο άλλο Mode, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε το Swipe προς τα πάνω, που έπρεπε, μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά, το Swipe action είναι ακόμα διαθέσιμο, αν το έχετε συνηθίσει.

Το νέο toggle για εναλλαγή μεταξύ Video και Photo

H νέα αναβαθμισμένη έκδοση της Google Camera, θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές μέσω Google Play, αν όμως δεν έχετε και πολύ υπομονή, μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε το ApkMirror, για να κατεβάσετε το apk, και να το κάνετε χειροκίνητα Sideload στο κινητό σας.

Κατεβάστε το apk του Google Camera απο το APKMirror
The app was not found in the store. 🙁