Πέμπτη, Οκτώβριος 24, 2019
Αρχική Ειδήσεις Εφαρμογές Η νέα αναβάθμιση του Youtube ενεργοποιεί την Full Screen προβολή των Video,...

Η νέα αναβάθμιση του Youtube ενεργοποιεί την Full Screen προβολή των Video, σε οθόνες με αναλογία 18:9

-

- Advertisement -

Η μόδα των μακρόστενων οθονών 2:1 ήρθε για να μείνει στα κινητά μας τηλέφωνα, με αποτέλεσμα οι περισσότερες εφαρμογές να ειναι σε διαδικασία προσαρμογής στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Το Youtube, είναι απο τις εφαρμογές που αντιμετωπίζουν τα σημαντικότερα προβλήματα με την νέα αναλογία, αφού τα Video που βρίσκονται εκει, είναι φτιαγμένα για προβολή σε οθόνες 16:9.

Μέχρι τώρα, όσα βίντεο δεν ήταν συμβατό με το 2:1 εμφάνιζαν μαύρες μπάρες δεξιά και αριστερά, εκτός απο το Pixel 2, στο οποίο το Youtube είχε προσθέσει την ιδιότητα pinch to zoom, το οποίο με ένα τσιμπηματάκι, προσάρμοζε το Video για πλήρη προβολή σε οθόνες 18:9.

https://www.youtube.com/watch?v=xBo0yMYwpWM

Με την αναβάθμιση της εφαρμογής στην έκδοση 12.44, το χαρακτηριστικό αυτό ειναι πλέον διαθέσιμο για όλες τις συσκευές με μακρόστενες οθόνες, όπως τα : Galaxy S8, Xiami Mi Mix 2. LG V30, LG G6, Oneplus 5T, HTC U11 Plus κτλ.

- Advertisement -

Το πιθανότερο είναι οτι οι αναβάθμιση θα φτάσει σε ολες τις συσκευές, αφού ειναι αρκετές ακομα, με οθόνη 18:9, κυρίως κινέζων κατασκευαστών, που δεν υπάρχουν στη λίστα για την ώρα.

Αν έχετε ήδη μια συσκευή με αυτή την αναλογία, τότε δεν έχετε παρα να περιμένετε την αναβάθμιση σε 12.44.52, ή να κάνετε τον κόπο, και να κατεβάσετε μόνοι σας το .apk απο το APKMirror, και να το κάνετε the-android-way.

YouTube
YouTube
Developer: Google LLC
Price: Free

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!