Νέα έκδοση για το Google Play με ανανεωμένο UI (apk εντός)

1

Μετά την επίσημη κυκλοφορία του Android 6.0 ήρθε η ώρα να αναβαθμιστούν σιγά σιγά και οι εφαρμογές της Google που συνοδεύουν το λειτουργικό με πρώτο στη σειρά να είναι το Google Play.

Η πρώτη εικαστική αλλαγή που θα παρατηρήσετε δεν είναι άλλη απο την αντικατάσταση του Logo της Google στην αναζήτηση με το νέο logo της εταιρίας, μετά την ένταξη της στην Alphabet.

Κάτω απο την αναζήτηση, θα βρείτε ένα νέο καρουζελ, το οποίο καταφέρνει ελαφρώς καλύτερα να τραβήξει την προσοχή σας στις προτεινόμενες εφαρμογές σε σχέση με το παλιό.

Η σημαντικότερη αλλαγή στο UI της εφαρμογής, είναι η αλλαγή της ταξινόμησης των περιεχομένων.

Πλέον υπάρχουν δυο μεγάλες κατηγορίες: Apps & Games και Entertainment. H πρώτη δεν νομίζω οτι χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις, ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του Google Play πέρα απο τις εφαρμογές, όπως τη Μουσική, Βιβλία, και το Newsstand.

Τέλος η Google έχει κάνει και ορισμένες βελτιώσεις στον αλγόριθμο αναζήτησης, ο οποίος είναι μάλλον κακός λαμβάνοντας υπόψιν οτι είναι φτιαγμένος απο την εταιρία που έχει δημιουργήσει το Google Search.

Όσοι δεν θέλετε να περιμένετε την Over the air αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Google , δεν έχετε παρα να περάσετε μια βόλτα απο το apkmirror και να κατεβάσετε το υπογεγραμένο .apk για να το εγκαταστήσετε με τα χεράκια σας.

Κατεβάστε το Google Play 5.10.29 Κατεβάστε το Google Play 5.10.29
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo