Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Ειδήσεις Εφαρμογές Νέα επιλογή του Youtube App σας ειδοποιεί οταν το παρακάνετε.

Νέα επιλογή του Youtube App σας ειδοποιεί οταν το παρακάνετε.

-

- Advertisement -

H Google προσπαθεί ξεκάθαρα να προσφέρει επιλογές που θα βοηθήσουν όσους περνούν περισσότερο χρόνο απο οσο χρειάζεται μπροστά απο τα κινητά τους, ωστε να περιορίσουν τη χρήση τους.

Μετά το Android Dashboard το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τον χρόνο που σπαταλάτε στην κάθε εφαρμογή, αλλα και τα App Timers, που κλειδώνουν την εφαρμογή που επιθυμείτε μετά τον προκαθορισμένο χρόνο που εσεις ορίζετε, ήρθε η σειρά της μεγαλύτερης ρουφήχτρας χρόνου εκει έξω, δηλαδή του Youtube, να προσθέσει μερικες δικλίδες.

Έτσι η νεότερη έκδοση του Youtube App(εγώ την έχω ήδη πάρει, οπότε πιθανότατα η αναβάθμιση έχει φτάσει και σε εσάς) προσθέτει την επιλογή υπενθυμίσεων στις ρυθμίσεις της, οι οποίες αναλαμβάνουν να σας θυμίσουν οτι έχετε καταναλώσει περισσότερο χρόνο απο οτι θα έπρεπε, βλέποντας βίντεο με γάτες.

Για να ενεργοποιήσετε την εν λόγω λειτουργία, δεν έχετε παρα να πάτε στις ρυθμίσεις->Γενικά->Υπενθυμίσεις, και να επιλέξετε τον χρόνο μετά τον οποίο θα λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις.

- Advertisement -

Φυσικά κατα τη διάρκεια της θέασης, αν λάβετε μια τέτοια ειδοποίηση μπορείτε πολύ απλα να την κάνετε Swipe και να συνεχίσετε τη προβολή των γατοβίντεο ή της γκολάρας του Βιεϊρίνια στον τελικό(αργκ).

YouTube
YouTube
Developer: Google LLC
Price: Free

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!