Η νέα λειτουργία undo έρχεται στο Gboard για επαναφέρετε εύκολα κείμενο που διαγράψατε καταλάθος.

1

Πόσες φορές έχεις αρχίσει να γράφεις ένα σεντόνι στο κινητό σου, μέχρι που για κάποιο απροσδιόριστο λόγο, διπλοπατάς την οθόνη, κάνεις Select, μισό, ή και ΟΛΟ το κείμενο, και πατάς το space….σβήνοντας τα πάντα; Δάκρυσες της ώρα που το διαβάζεις; Ωραία, γιατί η Google έρχεται να σε σώσει.

Η Αμερικάνικη εταιρία, έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές για να προσθέσει τη μαγική λειτουργία undo στο Gboard, ένα απο τα δημοφιλέστερα (αν όχι το δημοφιλέστερο) keyboard για Android, το οποίο πιθανότατα ήρθε προεγκατεστημένο στο κινητό σας.

Με τη βοήθεια της νέας λειτουργίας Undo, μπορείτε να αναιρέσετε τις τελευταίες αλλαγές στα κείμενα σας, που σημαίνει ότι μπορεί να επαναφέρετε χαμένο κείμενο με ένα ταπ!

Όπως βλέπετε είναι πολύ εύκολο στη χρήση, και ακόμα σε αυτή τη δοκιμαστική μορφή, φαίνεται να δουλέψει άψογα. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και πυρηνική φυσική, και είναι κάτι που έλειπε απο τα κινητά μας, με την Google να είναι έτοιμη να μας το προσφέρει σε μια μελλοντική αναβάθμιση του Google Keyboard. Ελπίζω σε μια πολύ κοντινή μελλοντική αναβάθμιση.

[Πηγή]

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo