Στις 23 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του Youtube Kids

0

Μια νέα εφαρμογή για το Youtube, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, αποκλειστικά για συσκευές Android.

Το Youtube Kids θα έχει εμφάνιση και λειτουργικότητα που θα είναι πολύ πιο προσιτή στους νεαρούς χρήστες, ενώ θα υπάρχουν και αρκετές δικλείδες ασφαλείας για να είστε σίγουροι, οτι τα παιδιά σας δε θα δουν βιντεο που δεν πρέπει.

Οι γονείς μας ζητούσαν πολύ συχνά να κάνουμε το Youtube ένα καλύτερο μέρος για τα παιδιά μας” δήλωσε ο Shimrit Ben-Yair , ο Group Product Manager του Youtube Kids.

Την ίδια ώρα ο κ. Ben Yair(παρα τρίχα Bel Air) αναφέρει και τον πραγματικό λόγο που δημιουργήθηκε αυτή η εφαρμογή, αφού παρά την γενικά αυξανόμενη επισκεψιμότητα του Youtube, τα κανάλια με Οικογενειακό περιεχόμενο παρουσιάζουν μια ακόμα εντυπωσιακότερη αύξηση, της τάξεως του 200%.

Στα σχέδια της Google είναι η δημιουργία μια “παιδικής έκδοσης” για όλες τις δημοφιλής εφαρμογές τις  οπως το Youtube και το Chrome.

Την αρχή θα κάνει το Youtube, το οποίο εκτός απο το ανανεωμένο UI για ευκολότερη χρήση απο τα παιδιά, δεν θα παρουσιάζει τα σχόλια (που πολύ συχνά γίνονται ροντέο), ενώ θα έχει και ενσωματωμένη δυνατότητα να μπλοκάρει την προβολή βίντεο που εχουν στον τιτλο συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις.

youtube-for-kids

Επίσης έχετε την δυνατότητα να κλειδώσετε την εφαρμογή με κωδικό μετά απο κάποιο προεπιλεγμένο χρόνο χρήσης.

Έτσι μπορείτε να επιτρέψετε στο παιδί σας να παρακολουθεί Videos για μία ώρα και μετά η εφαρμογή να ζητάει κωδικό για περαιτέρω προβολή.

Όσοι γονείς έχετε απο ένα tablet λοιπόν για να απασχολείτε τα παιδιά σας, κάντε λίγη υπομονή μέχρι την Καθαρά Δευτέρα όταν και θα κυκλοφορήσει και επίσημα η εφαρμογή.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo