Ταχύτερο και ομορφότερο το Hangouts μετά την τελευταία του αναβάθμιση

1

Σε ακόμα μια αναβάθμιση του Hangouts, προχώρησε η Google με την βασική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του Android, να φτάνει αισίως στην έκδοση 4.0.

Το Hangouts έχει δεχθεί μια αρκετά σημαντική ανανέωση στο UI του, το οποίο πλέον είναι πολύ πιο κοντά στο Material Design των υπόλοιπων Google Apps. Εκτός της αισθητικής αναβάθμισης που φέρνει αυτή η αναβάθμιση, πλέον είναι πολύ πιο εύκολη και η περιήγηση στις επιλογές της εφαρμογής, καθώς και η εναλλαγή των συζητήσεων.

Μια ακόμα αλλαγή, η οποία είναι μάλλον πιο καλοδεχούμενη και απο το ανανεωμένο Design είναι η βελτιωμένη ταχύτητα της εφαρμογής. Η ώρα που χρειάζεται για να εκκινήσει το Hangouts είναι σημαντικά μικρότερος(όσοι χρησιμοποιείται καθημερινά την εφαρμογή θα το καταλάβετε αμέσως) ενώ ιδιαίτερη διαφορά στην ταχύτητα θα παρατηρήσετε οταν ανοίγετε την εφαρμογή, μετά απο τη λήψη κάποιου μηνύματος ή κάποιας κλήσης.

Η ομάδα της Google πίσω απο την εφαρμογή, έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα της ταχύτητας με μέρος της διαδικασίας να είναι η επιδιόρθωση μερικών bugs που ταλανίζουν την εφαρμογή αρκετό καιρό τώρα. Έτσι εκτός απο την διαφορά στην ταχύτητα, σύμφωνα με τη Google,  θα παρατηρήσετε και μικρότερη κατανάλωση της μπαταρίας απο την εφαρμογή.

To νέο Hangouts λοιπόν έρχεται πιο εμφανίσιμο και πιο απλό ποτέ, αν και αρκετά απο τα προβλήματα του παραμένουν.  Αν δε θέλετε πάντως να περιμένετε μέχρι να έρθει και σε εσάς η αναβάθμιση μέσω του Google Play, μπορείτε πολύ απλά να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το apk της εφαρμογής.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo