Παρασκευή, Δεκέμβριος 6, 2019
Αρχική Ειδήσεις Εφαρμογές To #FreddieMeter της Google βαθμολογεί πόσο καλά μπορείτε να τραγουδήσετε το "We...

To #FreddieMeter της Google βαθμολογεί πόσο καλά μπορείτε να τραγουδήσετε το «We are the Champions»

-

- Advertisement -

Εδώ σας θέλω τώρα, πιστοί ακόλουθοι του Voice σε ολα τα μηκη και τα πλάτη της χώρας. Πως θα σας φαινόταν η δυνατότητα να τραγουδήσετε το Bohemian Rhapsody των Queen και να βαθμολογηθείτε για τις επιδόσεις σας;

Όχι, όχι απο τον Σάκη και την Παπαρίζου, αλλα απο την τεχνητή νοημοσύνη της Google!

To FreddieMeter είναι το νέο Web Experiece διαθέσιμο για Android και PC απο τη Google, που βαθμολογεί το πόσο κοντά στην εκτέλεση του Freddie Mercury θα είναι η δική σας.

Στην πλατφόρμα θα βρείτε 4 δημοφιλή τραγούδια των Queen (Bohemian RhapsodyDon’t Stop Me NowSomebody to Love, or We Are the Champions) στα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σου, αλλα αφού λείπει το We Will Rock You, εγώ απέχω.

- Advertisement -

Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να τραγουδήσετε για περίπου ένα λεπτό, και η εφαρμογή θα αναλύσει τις επιδόσεις σας σε τρείς κατηγορίες. Το Pitch (πόσο πάτατε στις νότες) τη μελωδία(πόσο καλά πηδάτε απο νότα σε νότα) και το Timbre (μόνο φέρνει η φωνή σας σε αυτή του Freddie Mercury.

Ολη αυτή η διαδικασία, βασίζεται στην μηχανική μάθηση, οπότε δεν υπάρχει μεταφορά αρχείων σε Servers για την βαθμολόγηση η οποία γίνεται επι τόπου, με την Α.Ι. της Google να βαθμολογεί βάση απομονωμένων ηχητικών αποσπασμάτων, απο Studio tapes του θρυλικού τραγουδιστή.

Αν θέλετε μάλιστα, το FreddieMeter μπορεί να καταγράψει βίντεο και ήχο απο την προσπάθεια σας, για να τη μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα.

Το FreddieMeter Queen app με το hashtag #FreddieChallenge είναι μέρος της προσπάθειας να βοηθηθεί η Mercury Phoenix Trust, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, που δημιουργήθηκε απο τους Brian May, Roger Taylor, και Jim Beach για να ενημερώσει και να βοηθήσει τη μάχη κατα του AIDS.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!

Μεγάλες προσφορές του Gearbest, για Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro,...

Τα μεγαλύτερα οπλα της Xiaomi στην αγορά, ΟΛΑ σε προσφορά, και μάλιστα σε ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές. Νοτ μπαντ γιου σιλι γκιαρμπεστ. Νοτ μπαντ ατ ολ.