Το Winamp ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ το 2019, και με Mobile App.

1

Ποιος Windows media player, και ποιο iTunes αγαπητέ ηλικιωμένε αναγνώστη. Αν είσαι κοντά στην δική μου, καθόλου γεροντίστικη ηλικία των 30+, που συμφωνα με ειδικούς, που δεν μπορώ να αναφέρω τώρα, είναι τα νέα 20(μην πώ 18), το Winamp είναι το απόλυτο MP3 Player.

Ο γνωστός player, που συντρόφευε αρκετούς εκκολαπτόμενους χακερ των 90, μαζί με το γνωστό λάμα, που έτρωγε σφαλιάρα στα οπίσθια(ναι το moto της εφαρμογής ειναι “It really whips the llama’s ass”) χάθηκε απο τον χάρτη πριν απο αρκετά χρόνια, αφού δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό, και το 2013, η AOL που είχε στην κατοχή της τον Player απο το 1999, τράβηξε την πρίζα σταματώντας την ανάπτυξή του.

Σας πιάνει νοσταλγία; ΓΕΡΑΣΑΤΕ

Ο Winamp ομως επιστρέφει, οπως όλα δείχνουν, το 2019, με νέες λειτουργίες, οπως την δυνατότητα αναπαραγωγής Podcasts, αλλα και το Streaming σταθμών και τραγουδιών.

Οπως ανέφερε ο Alexander Saboundjian(ναι σαμπουτζιαν) ο CEO της Radionomy που έχει τα δικαιώματα του Winamp, το ερχόμενο έτος θα κυκλοφορήσει μια ολοκαίνουργια έκδοση της συσκευής, η οποία θα συνοδεύεται και απο το απαραίτητο πλέον Mobile app για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική και στο κινητό σας με τη βοήθεια του Winamp.

Ανυπομονώ να το εγκαταστήσω και να ακούσω τον ήχο του μαστίγιου!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

   Leave a reply

   Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

   Angroid.gr
   Logo