Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Ειδήσεις Εφαρμογές Το Zero Camera Mod για το Galaxy S9 βελτιώνει την εικόνα και...

Το Zero Camera Mod για το Galaxy S9 βελτιώνει την εικόνα και το Bitrate των Video

-

- Advertisement -

Αν έχετε οποιαδήποτε παράπονο απο το Galaxy S9 σας, τότε αυτό δύσκολα θα εντοπίζεται στον τομέα της κάμερας, αλλα οπως πρωτοείπα πριν απο 400 χρόνια, ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο. Ελάτε να σας γνωρίσω το Zero Camera Mod.

Το εν λόγω Mod λοιπόν, πίσω απο το οποίο βρίσκεται ο Senior Member του XDA, zerophobe, έρχεται να σας δώσει ακόμα περισσότερες ελευθερίες στο τελικό αποτέλεσμα της κινηματογράφισης με το Galaxy S9 σας.

Η πρώτη σημαντική αλλαγή, αφορά στην αύξηση του Bitrate των Video κατα σχεδόν 30%, το οποίο μπορεί να μη σημαίνει ομόλογη αύξηση ποιότητας, και να αυξάνει αρκετά και το μέγεθος του τελικού αρχείου, σίγουρα ομως προσφέρει αποτελέσματα με υψηλότερη ποιότητα απο τις Stock ρυθμίσεις. Άλλες φορές πολύ, άλλες λιγότερο.

Επίσης, πλέον δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός κατα την εγγραφή βίντεο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση βέβαια, σε υψηλές αναλύσεις, και την λειτουργία Autofocus Tracking διαθέσιμη σε ολα τα Modes.

- Advertisement -

Για να αποκτήσετε ολες τις παραπάνω δυνατότητες θα χρειαστεί να flasάρεται το το Flashable zip του Mod, μέσω του TWRP. Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό, τότε μάλλον αυτό το Mod δεν αφορά εσάς.

Μέσω της συνοδευτικής Root εφαρμογής για το Mod, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ορισμένα έξτρα χαρακτηριστικά, οπως τα Custom Bitrates για την κάθε ανάλυση, αλλα και την υποστήριξη για Shutter times μεγαλύτερων των 10″.

Αν έχετε rooted Galaxy S9(χλωμό), με EXYNOS επεξεργαστή(πολύ πιθανό) τότε δεν έχετε παρα να ρίξετε μια ματιά στο Zero Camera Mode και να ανεβάσετε ένα ακόμα επίπεδο τις επιδόσεις της κάμερας σας.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!