Νωρίτερα μέσα στο 2020 η Realme έκανε την αναμενόμενη είσοδό της στην αγορά των έξυπνων ρολογιών και πλέον, η εταιρεία είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Ή καλύτερα βήματα, μιας και το αμέσως επόμενο διάστημα η Realme είναι έτοιμη να μας παρουσιάσει δυο νέα smartwatches: τα Realme Watch S και Realme Watch S Pro.

Και τα δυο ρολόγια έχουν πάρει τις τελευταίες πιστοποιήσεις και είναι έτοιμα να βγουν στην αγορά, χωρίς ακόμα να ξέρουμε πάρα πολλά για τα χαρακτηριστικά τους.

Φαίνεται ότι η Pro έκδοση θα έχει 390mAh μπαταρία, η οθόνη του θα είναι στρογγυλή στις 1,39’’ με ανάλυση 454×454 και θα είναι full touch και βέβαια AMOLED.

Επιπλέον θα έχει δυο λειτουργικά κουμπιά στα πλάγια, θα ζυγίζει 63,5γρ. (με το λουράκι) ενώ το πάχος του θα είναι στα 12,8χιλ και η διάμετρός του στα 46,1χιλ.

Φυσικά θα έχει όλες τις ευκολίες που προσφέρει ένα σύγχρονο smartwatch (καταγραφή ύπνου, αθλημάτων, ειδοποιήσεις, παλμούς, έλεγχο μουσικής/κάμερας κτλ) ενώ ως προτεραιότητά του θα έχει την αυτονομία.

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά όπως γράψαμε και πιο πάνω αυτή – λογικά – είναι κοντά.

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments