Έλληνες Android User αγαλιάστε! Τα Google Books είναι πλέον διαθέσιμα και στη χώρα μας!

0

Μεγάλο κομμάτι από της υπηρεσίες που προσφέρει το Google Play, δεν είναι διαθέσιμες για τις περισσότερες χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας. Ένα απο αυτά τα κομμάτια, το Google Books, ξεκλείδωσε σήμερα μετά την τελευταία αναβάθμιση του Google Play, και πλέον μπορείτε να αγοράσετε ψηφιακές εκδόσεις βιβλίων που σας ενδιαφέρουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Google.

Εκτός από τα δωρεάν βιβλία(για τα οποία και πάλι θα πρέπει να προσθέσετε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο Google λογαριασμό σας, για να τα κατεβάσετε) υπάρχουν βέβαια και οι επι πληρωμή εκδόσεις, απο τις οποίες μπορείτε να δείτε ένα preview δωρεάν, για να αποφασίσετε αν σας καλύπτουν και να προχωρήσετε στην αγορά τους.

Τα βιβλία που χωρίζονται σε 10 διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με το περιεχόμενο τους, είναι αναγνώσιμα απο την Android συσκευή σας μέσω του Google Play Books που θα κατεβάσετε μαζί με το πρώτο σας βιβλίο, δωρεάν ή όχι.

Πάει το πρώτο! Έχουμε ακόμα όμως δρόμο μπροστά μας. Google Movies, Google Music, και φυσικά το κατάστημα συσκευών, μπας και μπορέσουμε να αγοράζουμε τις συσκευές Nexus χωρίς “θείους απο Γερμανίες και Αγγλίες”.

Τέλος αγαπητή Google για φέτος τα Χριστούγεννα θα ήθελα να σου ζητήσω να προσθέσεις επιτέλους τη δυνατότητα στους Έλληνες Developers να πουλάνε τις εφαρμογές τους, μπας και δουν αυτοί άσπρη μέρα και εμείς ακόμα καλύτερες εφαρμογές!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo