Έρχεται συνεργασία Netflix και Microsoft για νέο πακέτο συνδρομής!

Τον προηγούμενο μήνα, για όσους δεν το διαβάσατε ή δεν το μάθατε, το Netflix ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει ένα νέο πακέτο συνδρομής.

Το σημαντικό σε αυτή την ανακοίνωση ήταν ότι – και θυμίζω μιλάμε για συνδρομητική τηλεόραση – θα έχουμε διαφημίσεις σε αυτό το πακέτο.

Άρχισαν τα όργανα….

Σε μια προσπάθεια, λοιπόν, να μειώσει τη χασούρα από τους πάμπολλους συνδρομητές που αποφάσισαν να μην ανανεώσουν ή να κόψουν τη συνδρομή τους.

Υπό αυτή την έννοια, η νέα αυτή συνδρομή με διαφημίσεις (πωωωω) θα είναι πιο οικονομική. Να δούμε πότε θα ακολουθήσουν και οι άλλοι.

Πριν από μερικές ώρες, η συνδρομητική πλατφόρμα έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση, λέγοντάς μας ότι στη νέα της υπηρεσία θα συνεργαστεί με την Microsoft.

“Η Microsoft έχει την αποδεδειγμένη ικανότητα να υποστηρίζει όλες τις διαφημιστικές μας ανάγκες καθώς συνεργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μια νέα συνδρομητική υπηρεσία που υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Το σημαντικό είναι ότι με την Microsoft υπάρχει η ευελιξία για καινοτομία τόσο σε ό,τι αφορά στην τεχνολογία, όσο και στον τομεά των πωλήσεων, αλλά και ισχυρή προστασία απορρήτου για τα μέλη μας”

Για την ώρα ακόμα δεν ξέρουμε ούτε πότε θα ανακοινωθεί η νέα συνδρομή με τις διαφημίσεις, αλλά και ούτε πόσο θα κοστίζει.

Σε κάποιες περιοχές υπάρχει συνδρομή μόνο για mobile συσκευές που είναι πιο οικονομική και ίσως κάπου εκεί να κυμανθεί και το “πακέτο” με τις διαφημίσεις.

Όπως και να ‘χει θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να βγει στον αέρα η νέα συνδρομή και να τα μάθουμε όλα.

[Πηγή]

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo
Enable registration in settings - general