Φιλτράρισμα με βάση τη βαθμολογία στο Google Play

0

Κοιτάξτε να δείτε… Το ξέρετε και το ξέρω, οπότε ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε.. η ΑΕΚ του χρόνου θα πάρει πρωτάθλημα, το Google Play Store έχει πολλές άχρηστες εφαρμογές και πολλούς κλώνους επιτυχημένων εφαρμογών, που εκτός απο προχειροφτιαγμένες εφαρμογές, πολλές φορές αποδεικνύονται και επικίνδυνες.

Σε μια προσπάθεια της η Google να περιορίσει την παρέλαση άσχετων εφαρμογών  η κλώνων σε κάθε σας αναζήτηση, πρόσθεσε τη δυνατότητα φιλτραρίσματος των εφαρμογών ωστε να προβάλετε στα αποτελέσματα αν θέλετε μόνο αυτές που έχουν βαθμολογηθεί με 4 αστέρια και πάνω.

4stars

Φυσικά με αυτό τον τρόπο δε θα εξαφανιστούν ξαφνικά οι μέτριες εφαρμογές, ενώ υπάρχει η περίπτωση να κρυφτούν και ορισμένες πολύ καλές εφαρμογές, οι οποίες μπορεί να έχουν χαμηλή βαθμολογία λόγω κάποιου παροδικού προβλήματος, δε παύει ομως να είναι ενα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το μεγαλύτερο θέμα είναι οτι η εν λόγω δυνατότητα υπάρχει μόνο στην Desktop έκδοση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Google, κάτι που ελπίζω να αλλάξει σε μια απο τις επόμενες αναβαθμίσεις του Google Play.

Επίσης κάτι πρέπει να γίνει με την αναζήτηση του Play Store, αφού ψάχνοντας για Sport πήρα αποτελέσματα που περιέχουν το MX Player, το Cut The rope και το booking.com. Έλα Google έχεις την καλύτερη μηχανή αναζήτησης που υπάρχει εκει έξω.. φτιάξτο!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo