Φωνητική πληκτρολόγηση στα Ελληνικά και στο Android

2

Μετα την προσθήκη της φωνητικής πληκτρολόγησης στα Ελληνικά με το νέο iOS 8 στις συσκευές της Apple, ήρθε η σειρά της Google να προσθέσει αυτή τη δυνατότητα στις Android συσκευές, μια δυνατότητα που η αλήθεια είναι περιμέναμε καιρό.

Αν θέλετε μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα Ελληνικά πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις της συσκευής σας (Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και Εισαγωγή -> Φωνητική Αναζήτηση -> Γλώσσες) και να επιλέξετε τα Ελληνικά(ή και τα ελληνικά αν χρησιμοποιείται την φωνητική πληκτρολόγηση σε κάποια άλλη γλώσσα)

Απο εκει και μετά μπορείτε να μιλήσετε στη συσκευή σας και αυτή να μεταφέρει τα λόγια σας σε γραπτά με αρκετά μεγάλη ακρίβεια, ειδικά αν χρησιμοποιείται κάποιο Hands Free, σε όλες τις περιπτώσεις που πληκτρολογείτε κάτι με το πληκτρολόγιο, αλλα και κατα την αναζήτηση στο Google Now.

H νέα δυνατότητα θα γίνει διαθέσιμη στη συσκευή σας μετά την αναβάθμιση των υπηρεσιών Google Play στην έκδοση 6.1.11, η οποία είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.

Αν είστε απο τους βιαστικούς μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Google Play Services σε .apk απο εδώ

To δοκιμάσατε στη συσκευή σας; Πως σας φαίνεται;

Πηγή: insomnia.gr

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo