Φτιάξτε το δικό σας Flappy Bird εύκολα και γρήγορα.

0

Το Flappy Bird πέθανε, το Flappy Bird πάει, και μπορεί προσωπικά πολύ να το χάρηκα που το αντιπαθές πουλί απεβίωσε, ωστόσο δεν είναι λίγοι που ακόμα παίζουν το παιχνίδι, ενώ άλλοι προσπαθούν απεγνωσμένα να το βρούν.

Για όσους απο εσάς ενδιαφέρεστε σας έχω ένα τρόπο να δημιουργήσετε το δικό σας Flappy Bird, μέσα απο μια εύκολη διαδικασία που μάλιστα μπορεί να σας δώσει και το έναυσμα να ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά με το προγραμματισμό.

Το Flappy Bird σας, μπορείτε να το δημιουργήσετε μέσω ενος Drag n’ Drop tutorial, που θα σας οδηγήσει βήμα βήμα στην ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Εδώ που τα λέμε το Flappy Bird δεν απαιτεί και τίποτα 3000 σειρές κώδικα, οπότε δεν είναι και τόσο δύσκολο.

Screenshot_2014-02-26-15-11-00-1

Το καλό της υπόθεσης είναι οτι αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία, μπορείτε να προβάλετε τον κώδικα που χρησιμοποιήθηκε απο την εφαρμογή για την αναπαραγωγή του προγράμματος, με αποτέλεσμα να δείτε τη λειτουργία ορισμένων απο τις εντολές της Javascript, ενώ σας δίνεται και η δυνατότητα να μοιραστείτε τη δημιουργία σας με τους φίλους σας

Το όλο project δημιουργήθηκε στα περιθώρια του εορτασμού για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Code.org, ενώ για τη δημιουργία του tutorial, έβαλαν το χεράκι τους άνθρωποι της Google,της Microsoft και του Facebook, ενώ βοήθησαν και μέλη των EA και Rovio.

Εμπρος λοιπόν. Φτιάξτε το δικό σας Flappy Bird!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo